Øystein er ansatt for å jakte på tomter for stor boligutvikler

NÆRMER SEG FERDIGSTILLELSE: Presterødalléen er et av JMs mange prosjekter i Vestfold. For å ekspandere ytterligere i Vestfold-markedet, har entreprenørbedriften ansatt Øystein Harkinn (innfelt).

NÆRMER SEG FERDIGSTILLELSE: Presterødalléen er et av JMs mange prosjekter i Vestfold. For å ekspandere ytterligere i Vestfold-markedet, har entreprenørbedriften ansatt Øystein Harkinn (innfelt). Foto:

Boligutvikleren JM Norge AS satser tungt i Vestfold framover.

DEL

(Vestviken 24) På Sem sitter det 60 ansatte i boligutvikleren JM Norge AS. Avdelingen er hovedkontor for JM Norge Region Syd, som dekker et område fra Grenland til Drammen/Eiker.

Selskapet har mange prosjekter i Vestfold, og er hele tiden på utkikk etter flere. Veksten har vært stor, med en fordobling av staben over en periode på fem-seks år. Nå ansetter de tønsbergmannen Øystein Harkinn for å forsterke jakten på attraktive tomter i Vestfold.

Blant prosjektene på gang i Vestfold kan nevnes Presterødalléen i Tønsberg, Hovland Platå i Larvik, Veraåsen Park på Vesterøya, Bekkeskogen eneboliger og rekkehus på Vear og Strandholmen i Holmestrand.

LES OGSÅ (+): Ricos firma tjener gode penger: – Jeg har kunder som flyr hit fra hele landet

– Lange røtter i Vestfold

– Vi har lange røtter i Vestfold. Her er det stabile, gode markeder, sier Svein Sundby, direktør i JM Norge Region Syd.

Hvilke nye tomter de er på jakt etter, kan han imidlertid ikke fortelle noe om, bortsett fra at de har mange løp gående samtidig.


At konkurransen i bransjen er stor, er det ikke tvil om.

– Hva vil du si er JMs fortrinn i den konkurransen?

– At vi er erfarne, langsiktige og opptatt av bærekraft. At vi er en del av et stor konsern, gjør også at vi har noen stordriftsfordeler, med gode systemer, sier Sundby.

LES OGSÅ (+): Sist trakk han seg etter uenighet med styreleder – nå er Torgeir (52) tilbake som redaktør

Svanemerking

Når det gjelder bærekraft, har JM innført miljøsertifiseringen Svanemerket på mange av prosjektene sine. Ifølge JM betyr dette at boligen blir mer energieffektiv enn myndighetskravet, at den er godt isolert og krever lite energi og reduserer støy, i tillegg til bedre luftkvalitet og fuktsikring.

NY MANN: Tønsbergmannen Øystein Harkinn er ansatt for å sikre JM flere tomter i Vestfold.

NY MANN: Tønsbergmannen Øystein Harkinn er ansatt for å sikre JM flere tomter i Vestfold. Foto:

Presterødalléen, som skal være ferdigstilt høsten 2020, blir et av JM Norges aller første svanemerkede boligprosjekter.

Artikkeltags