Slik skal vestfoldingene lokkes til å feriere mer hjemme

SELGER VESTFOLD: Ellen Larsen og Trude Skjelbred fra Visit Vestfold er 16. til 19. april på Norwegian Travel Workshop (NTW) i Stavanger, der de reklamerer kraftig for hjemfylket. NTW er en av Norges største arenaer for nettverksbygging for reiselivsnæringen.

SELGER VESTFOLD: Ellen Larsen og Trude Skjelbred fra Visit Vestfold er 16. til 19. april på Norwegian Travel Workshop (NTW) i Stavanger, der de reklamerer kraftig for hjemfylket. NTW er en av Norges største arenaer for nettverksbygging for reiselivsnæringen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Ekstra gode tilbud om overnatting, middag på by’n, museumsbesøk eller andre opplevelser skal friste vestfoldinger til å feriere mer i eget fylke. Reiselivsforeningen Visit Vestfold oppfordrer nå næringsdrivende til å komme med noen skikkelige gode tilbud 26. og 27. mai.

DEL

(Vestviken 24) Kampanjen, som ble gjennomført for første gang i fjor, heter «Turist i eget fylke». Virksomhetene, både offentlige og private, har frist til 8.- mai med å komme med tilbud skal markedsføres samlet – blant annet gjennom en egen Facebook-kampanje.

-Markedsføringen skal være mye mer offensiv enn vi fikk til i fjor, sier daglig leder Ellen Larsen i Visit Vestfold.

Mye å oppleve hjemme

I fjor var 15-20 virksomheter med, og hun håper på minst like mange i år.

LES OGSÅ (+): Vestfoldmuseene får ny rutinert leder: – Jeg håper jeg kan bidra til at museene er attraktive nok

– Det er jo ingen grunn til at vestfoldinger drar ut av fylket om sommeren, men de kan jo bli flinkere til å avlegge nabobyen et besøk,  sier Larsen.

Flere tilbud

Via NHO Vestfold og Telemarks nettside, har hun oppfordret virksomhetene om å komme med tilbud som for eksempel «to for en», gratis inngang, rabatt eller en eller annen form for aktivitet. Larsen håper listen skal bli riktig lang.

LES OGSÅ (+): Sommerens prosjekt ble ferjefiasko – hver passasjer kostet skattebetalerne 1000 kr

Mer å by på enn mange vet om

– Vi satser på at vestfoldingene er ferdige med båtpussen og er klare til å ta for seg av gode opplevelser i hjemfylket den siste helgen i mai. Vestfold har mye mer å by på enn mange er klar over, sier hun.

LES OGSÅ (+): Hotellsenger er ikke nok for å lokke turister til Færder, det må skje noe også

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken