(Vestviken 24)

– Jeg har vært med på et slikt arrangement før. Det er høyt tempo og ganske morsomt, sier Marit Sagen Gogstad i Sandefjord Næringsforening.

Sammen med Fjordfesten og Sandefjord Fotball arrangerer foreningen Møtecup for bedrifter fredag 24. mars i Jotunhallen i Sandefjord, som endevendes innvendig for formålet.

Alle bedrifter i Vestfold er velkommen til arrangementet, men det er bare plass til 100. Til gjengjeld er det ingen kvalifisering. Er man blant de første 100 som melder seg på til Sandefjord Næringsforening, så er man med på spillet.

Fristen for å delta er satt til 28. februar. Møtecupen foregår på dagtid.

LES FLERE SAKER FRA VESTVIKEN24.NO

– Tenk samarbeid

– De som er med, får anledning til å møte 12 bedrifter. Møtene varer i 10 minutter, der man har fem minutter hver til å presentere seg. To personer fra hver bedrift kan delta, forteller Marit Sagen Gogstad.

På seks av møtene kan man velge "motstander" selv. I tillegg booker seks bedrifter møter med deg. Den ene av deltakerne fra bedriften bør ha et beslutningsmandat.

Gogstad skal være dommeren med stoppeklokka og lydsignalet som starter og avblåser omgangene til rett tid.

– Dette er en unik mulighet til å møte bedrifter man har hatt lyst til å møte. Ikke nødvendigvis for å tenke salg, kanskje like gjerne for å tenke samarbeid, sier Gogstads kollega i næringsforeningen, Henrik Sandvik.

Poenget med hele arrangementet er å bidra til nye relasjoner og nytt nettverk.

LES OGSÅ: Vil ikke slå seg sammen med Telemark uten at Buskerud er med

Kick off og festival

Møtecupen inngår som en del av en nyskapning i Sandefjord, Vinterfestivalen, og etter Møtecupen kan man ta med resten av bedriften på de øvrige programpostene.

Fjordfesten er den årlige musikkfestivalen i Badeparken i Sandefjord, et arrangement som konkurrerer med Slottsfjell, Stavernfestivalen og de andre store musikkarrangementene i sommer-Vestfold.

– I år er vi 10 år, og i anledning jubileet ønsket vi å gjøre noe ekstra, forteller Hanne Børresen, som sammen med Rikke Jenssen arrangerer Fjordfesten.

LES OGSÅ: Lene bruker én million på å gi Heidi, Tore og Marit mer makt

Eliteserien

Næringsforeningen og Fjordfesten har begge sine programmer. I tillegg er altså Sandefjord Fotball medarrangør av Vinterfestivalen.

– Vi har lagt årets sesong-kick off til fredag kveld, etter Møtecupen. Her vil vi presentere spillerstallen og fortelle om planene våre etter opprykket til eliteserien, forteller Sandefjord Fotballs Berenike Wulfsberg.

 

Artisten Silya med band og coverbandet Loveshack er blant de musikalske høydepunktene under Vinterfestivalen. Musikkprogrammet starter etter Sandefjord Fotballs kick off fredag kveld, og avsluttes lørdag kveld.

Flere artister vil bli presentert etterhvert som de blir booket.

LES OGSÅ: Et suksessår for næringsforeningene i Vestfold

Tenker stort

Hanne Børresen og Rikke Jenssen har ikke tatt en beslutning ennå, men både Berenike Wulfsberg, Henrik Sandvik og Marit Sagen Gogstad håper at Vinterfestivalen kan bli et årlig arrangement.

– Vi har nettopp vært på studietur hos Kongsberg Næringsforening. En av lærdommene derfra er det positive ved å pakke ting sammen, sier Henrik Sandvik.

– Skaper man større arrangementer får man mer oppmerksomhet og trekker flere folk. Istedenfor at vi i næringsforeningen har møtecup, Sandefjord Fotball har sitt kick off og Fjordfesten sin festival, tror vi at vi får mer utav det ved å slå flere mindre ting sammen til et stort arrangement, sier Sandvik.