Nikolai Boye stepper inn for sykmeldt Kristin Saga

Nikolai Boye stepper inn som regiondirektør for Kristin Saga mens hun er sykemeldt og under behandling.

Nikolai Boye stepper inn som regiondirektør for Kristin Saga mens hun er sykemeldt og under behandling. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Regiondirektør Kristin Saga i NHO Vestfold og Telemark er sykmeldt som følge av brystkreft.

DEL

(Vestviken 24) Tidligere regiondirektør i NHO Telemark Nikolai Boye kommer tilbake fra pensjonistenes rekker og blir hennes vikar.

Saga ble operert for brystkreft i januar og starter nå på den videre behandlingsprosessen med blant annet cellegift. Etter planen vil hun være helt ferdig med behandlingen rundt 1. september i år, skriver NHO i en pressemelding.

– Det er selvsagt et sjokk å få beskjed om alvorlig sykdom, men jeg er ved veldig godt mot og føler meg trygg på at helsevesenet vet hvordan de skal få meg helt frisk. Operasjonen i januar var vellykket og har fjernet selve kreften, mens videre behandling blant annet er en forsikring mot tilbakefall, sier Kristin Saga.

Hun sier det er leit å bli borte fra jobben i en tid hvor det skjer mye spennende i regionen, men at hun er glad for at Boye kan bistå.

– Han kjenner både bedriftene og regionen svært godt, det er jo bare 10 måneder siden han gikk av. Sammen med det flotte teamet på regionskontoret vet jeg at jobben er i de aller beste hender, og så kan jeg konsentrere meg om å komme gjennom det som sikkert blir mitt livs mest krevende rolle, sier Saga.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.