Vant boligprosjekt til nesten 100 millioner kroner

Skanska skal bygge boligene på toppen av kjøpesenteret Foyn i Tønsberg. (Illustrasjon: KB Arkitekter)

Skanska skal bygge boligene på toppen av kjøpesenteret Foyn i Tønsberg. (Illustrasjon: KB Arkitekter)

Artikkelen er over 3 år gammel

Skanska bygger boligprosjektet Foyntaket i Tønsberg.

DEL

(Vestviken 24) I en pressemelding skriver selskapet at de har skrevet under en kontrakt med Foyn Eiendom verdt rundt 98 millioner kroner som inngår i ordrereserven for fjerde kvartal.

På toppen av kjøpesenteret Foyn Handelshus skal det bygges 52 leiligheter. Prosjektet har et volum på 4000 kvadratmeter, noe som inkluderer både nybygg og rehabilitering av eksisterende bygg. Byggingen startet for to uker siden.

– Vi er veldig glad for å få tillit til å gjennomføre dette spennende byggeprosjektet. Vi i Skanska har gjennomført lignende utbygginger på toppen av eksisterende kjøpesenter. I tillegg til å utnytte tomtearealet på en smart måte bidrar dette prosjektet til å gjøre sentrum av Tønsberg enda mer levende, sier distriktssjef Terje Nyborg Olsen.

Mens byggingen pågår vil Tjømegaten i perioder være stengt av sikkerhetsmessige årsaker. 41 av leilighetene er allerede solgt.

LES FLERE SAKER FRA VESTVIKEN24.NO

– Når dette byggetrinnet er ferdigstilt vil Foynkvartalet, bestående av både et moderne og innbydende handelshus og spennende boliger på toppen, være et viktig bidrag i arbeidet med å utvikle Tønsberg innenfor byplanens rammer, sier Lars Kristian Bettum i Folksom EAS, som eier Foyn Eiendom.

Artikkeltags