Næringsmeglere slås sammen – konkurransen skjerpes

OPPKJØP AV NYTT SELSKAP:  Og to nye medarbeidere til EM 1 Næring: F.v. Ola S. Carlsen, daglig leder Morten Kjeldby, og Petter S. Carlsen.

OPPKJØP AV NYTT SELSKAP: Og to nye medarbeidere til EM 1 Næring: F.v. Ola S. Carlsen, daglig leder Morten Kjeldby, og Petter S. Carlsen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Eiendomsmegler 1 Næringsmegling kjøper Norsk Megling Næring. Overtakelsen skjer 1. juni.

DEL

(Vestviken 24) Med dette kjøpet, som inkluderer de ansatte, får selskapet nå et team på seks personer, og blir dermed en betydelig aktør i sitt markedsområde, Vestfold, Telemark og Buskerud, heter det i en pressemelding.

Vil bli ledende

Norsk Megling Næring har vært drevet og eid av Ola S. Carlsen og Petter S. Carlsen fra Tønsberg. Selskapet ble etablert i 2013 og omsatte i fjor for godt over 5 millioner. Begge to har jobbet som næringsmeglere med salg, utleie og rådgivning i hele Vestfold i en årrekke, og har solid bakgrunn både utdannelses- og erfaringsmessig.

LES OGSÅ: – Nye regler for formuesverdi - sjekk skattemeldingen!

–  Jeg er veldig fornøyd med å få disse to på laget, og vi har en klar ambisjon om å bli den ledende næringsmegleren i de tre fylkene vi opererer, sier daglig leder i Eiendomsmegler 1 Næringsmegling, Morten Kjeldby.

Deres største konkurrent blir Q4 Næringsmegling som ble etablert i 2016 og er eid av medarbeiderne i selskapet.

De ansatte har mange års erfaring med næringsmegling i Vestfold og Telemark og har gjennom dette opparbeidet et solid nettverk blant beslutningstakere både på lokalt og nasjonalt plan, heter det på Q4-hjemmesiden.

– Q4 Næringsmeglings målsetting er å  være en markedsledende og uavhengig aktør innenfor rådgiving og megling av næringseiendom i Vestfold og Telemark og tilby markedets beste kompetanse innenfor transaksjoner og verdivurdering, samt utleie av næringseiendom, heter det.

Sterkere sammen

– Vi ble kontaktet av Eiendomsmegler 1 Næringsmegling som har store vekstambisjoner og ønske om videre satsing innen næringsmegling, forteller Ola S. og Petter S. Carlsen.

LES OGSÅ: Nå blir det kamp om 9.000 kvadratmeter næringseiendom midt i sentrum

– Dette synes vi er veldig spennende, og ser fram til å bli med å videreutvikle selskapet. Med dette blir vi enda sterkere, et større team og en del av et større fagmiljø. Dette vil være en stor fordel for oppdragsgiverne våre.

– Vi har nå en størrelse som gjør oss til en betydelig markedsaktør innen vår bransje, og har ytterligere vekstambisjoner. Særlig med SpareBank 1 i ryggen er våre muligheter til å tilføre verdier i eiendomsbransjen store – gjennom salg, utleie, verdivurdering og rådgivning, sier Morten Kjeldby.

Eiendomsmegler 1 Næringsmegling eies av SpareBank 1 BV og SpareBank 1 Telemark.

Artikkeltags