Trodde du det var slutt på skiløyper for i år?

Løypekjøring
Torsdag var den siste
– Torsdag 19. april kjørte vi opp lysløypa for siste gang denne sesongen. Selv om snøsmeltingen preger området ved Botnestua og skileik, så er det fortsatt bra snøforhold innover i lysløypa. De ivrigste skiløperne vil nok kunne gå på ski også i neste uke, men vi parkerer løypemaskinen og takker alle for god sesong. Vi er svært takknemlig for alle frivillige bidrag vi har mottatt gjennom sesongen, sier løypekjøre Hans Petter Narverud.

Løypekjøring Torsdag var den siste – Torsdag 19. april kjørte vi opp lysløypa for siste gang denne sesongen. Selv om snøsmeltingen preger området ved Botnestua og skileik, så er det fortsatt bra snøforhold innover i lysløypa. De ivrigste skiløperne vil nok kunne gå på ski også i neste uke, men vi parkerer løypemaskinen og takker alle for god sesong. Vi er svært takknemlig for alle frivillige bidrag vi har mottatt gjennom sesongen, sier løypekjøre Hans Petter Narverud.

Artikkelen er over 2 år gammel

Det er faktisk ikke helt slutt på skiføret i vårt område.

DEL

HOLMESTRAND: Torsdag kjørte IS Botneløyper opp lysløypa for siste gang denne sesongen.

– Selv om snøsmeltingen preger området ved Botnestua og skileik, så er det fortsatt bra snøforhold innover i lysløypa. De ivrigste skiløperne vil nok kunne gå på ski også i neste uke, men vi parkerer løypemaskinen og takker alle for god sesong, sier løypekjører Hans Petter Narverud.

Han legger til at løypekjørerne er svært takknemlige for alle frivillige bidrag de har mottatt gjennom sesongen.

Avisen har ikke mottatt løypemelding fra Hof IL denne uken.

LES OGSÅ: Holmestrandingene koser seg med vårværet (+)

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.