Seks vil bli sorenskriver i Vestfold tingrett

SØKER: Hans Sverre Sjøvold søker på stillingen ssom sorenskriver i kommende Vestfold tingrett. Han har tidligere vært politimester i Vestfold.

SØKER: Hans Sverre Sjøvold søker på stillingen ssom sorenskriver i kommende Vestfold tingrett. Han har tidligere vært politimester i Vestfold. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Etter at søknadsfristen var blitt utsatt én uke, har seks personer nå meldt sin interesse for å bli ny sorenskriver i den nye Vestfold tingrett.

DEL

(Sandefjords Blad) Flere av søkerne er kjent for Vestfolds befolkning fra tidligere, og noen har CV-er med lang tjeneste i viktige, nasjonale stillinger.

Hans Sverre Sjøvold (60) har vært politimester for Vestfold i fem år. Han er i dag politimester i Oslo, er en meget sterk kandidat til å få stillingen som ny sorenskriver i Vestfold.

Videre har sorenskriveren i Larvik, Siri Vigmostad (60) søkt stillingen. Hun er fra Skien, og har jobbet i Larvik siden 2013.

Tor Erik Heggøy (47) er fra Tønsberg, der han har jobbet i advokatfirmaet Tenden siden 2010. Der er han partner.

Per Christian Arnesen (51) er fra Hvasser. Han jobber i dag for fylkesmannen i Rogaland, der han er leder for kontrollkommisjonen i Stavanger universitetssykehus.

Steinar Langholm (55) kommer fra Vadsø. Han jobber i dag for domstolsadministrasjonen, som konstituert sorenskriver.

Sistemann som har søkt på stillingen, er Thorbjørn Gaarder (62) fra Oslo.

Artikkeltags