– Dette skal ikke skje

PÅ BLINK: Holmestrands travleste lyskryss blinket gult uten grunn midt i rushtrafikken tirsdag formiddag. Senioringeniør Reidar Jørgensen forsikrer om at dette ikke vil skje igjen når E18 blir stengt på nytt natt til torsdag og fredag denne uken.

PÅ BLINK: Holmestrands travleste lyskryss blinket gult uten grunn midt i rushtrafikken tirsdag formiddag. Senioringeniør Reidar Jørgensen forsikrer om at dette ikke vil skje igjen når E18 blir stengt på nytt natt til torsdag og fredag denne uken. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Da E18 ble stengt natt til tirsdag ble det gitt motstridene meldinger om hvordan lyssignalene i sentrum skulle fungere. - En beklagelig misforståelse, sier seniøringeniør Reidar Jørgensen.

DEL

HOLMESTRAND: Tirsdag formiddag blinket det fortsatt gult i lyskrysset i Holmestrand sentrum etter at det ved en misforståelse ble satt på da E18-trafikken gikk gjennom sentrum natt til tirsdag.

– Gulblinken er satt på som følge av stengingen av E18 natt til tirsdag, men så har det rett og slett blitt glemt å skru det av igjen, sier Tove Våsjø i Statens vegvesen etter hun har fått en melding fra Veidrift kl. 06.40 som melder om at gulblinkingen er satt på for å gjøre rush trafikken gjennom sentrum lettere.

Meldingen får Jørgensen til å stusse.

– Det er jo nettopp når E18 går gjennom sentrum at det er ekstra viktig at lyssignalet fungerer slik som det skal, slår han fast og bekrefter at det har skjedd en misforståelse internt i Vegvesenet.

– Veitrafikksentralen har nå fått beskjed om å fjerne gulblinken og denne misforståelsen vil vi ta en runde på internt for slik skal ikke skje, konstaterer Jørgensen.

Stenger igjen

Natt til torsdag denne uken er det klart for en ny runde med trafikk gjennom Holmestrand sentrum. Da Stenger E18 igjen.

Artikkeltags