Vogntogtrøbbel skapte kø

Artikkelen er over 1 år gammel

Bilene sto i Mossåsen.

DEL

HVITTINGFOSS: Veitrafikksentralen Sør melder klokken 1030 om redusert framkommelighet på fylkesvei 32 i bakkene ut fra Hvittingfoss sentrum. Årsaken er at et vogntog har fått problemer.

Karttjenesten Trafikkflyt.no viser samtidig lange køer på Tuftveien mellom sentrum og grensa mot Holmestrand kommune, i området kjent som Mossåsen. Tuftveien er forlengelsen av Hvittingfossveien etter kommunegrensa.

Det er foreløpig ikke kjent når situasjonen kan ventes avklart; nær en time etter hendelsen melder Politiet i Sør-Øst at de er på vei til stedet.

– Klokken 0950 fikk vi melding om en semitrailer som hadde satt seg fast på Tuftveien ved nummer 118. Den sperret da hele veien. En traktor kom til stedet og fikk dratt den noe løs, men den sperrer fremdeles det ene feltet, skriver politiet like før klokken 1130.

– Fører har prøvd å legge på kjetting, men den har ikke kommet seg videre. Biler kommer forbi stedet, men ikke større kjøretøy. Nå står det også et par vogntog i den andre retningen som ikke kommer seg forbi. Politiet er på vei, melder de.

Like før klokken 13 fredag skal de trafikale problemene på stedet være over, melder Laagendalsposten.

Artikkeltags