Lysstolpen tar seg en ferie

FJERNES: Joakim Henriksen (i forgrunnen) og kolleger fra Statens Vegvesens elektroentreprenør Set Elektro fikk lysstolpen ut av faresonen mandag formiddag.

FJERNES: Joakim Henriksen (i forgrunnen) og kolleger fra Statens Vegvesens elektroentreprenør Set Elektro fikk lysstolpen ut av faresonen mandag formiddag. Foto:

Sto utsatt til for tungtransport.

DEL

HOLMESTRAND: Mandag formiddag var mannskaper i gang med å fjerne en av lysstolpene fra lyskrysset i sentrum, på vegne av Statens vegvsen.

– Vi gjør dette fordi lysstolpen står utsatt til mens tungtransporten til Hydro og Langøya blir omdirigert, forklarte mannskapene på stedet.

LES OGSÅ: Her gikk det neesten galt

De var ikke kjent med om stolpen allerede hadde fått seg en trøkk, men forklarte at det var viktig å være føre var. De hadde ikke svaret på når stolpen eventuelt skal opp igjen, men arbeidene som ligger bak omkjøringen er ventet å være unnagjort i første halvdel av oktober.

Samme morgen ble for øvrig den varslede stengingen av Langgaten mellom lyskrysset og Weidemanns gate innført. Stengingen vil i utgangspunktet vare ut uka. Årsaken er kommunaltekniske arbeider på stedet. Disse vil pågå fra klokken 07 til 23, i samråd med kommunlegen.

STENGT: Denne uka er det ikke mulig å kjøre i Langgaten mellom lyskrysset og Weidemanns gate.

STENGT: Denne uka er det ikke mulig å kjøre i Langgaten mellom lyskrysset og Weidemanns gate. Foto:

Artikkeltags