Meteorologen: Fint vær i nesten hele landet tirsdag og onsdag

GODE UTSIKTER: Mens uka starter med regn mange steder, er det gode utsikter for fine høstdager midt i uka, ifølge meteorologen.

GODE UTSIKTER: Mens uka starter med regn mange steder, er det gode utsikter for fine høstdager midt i uka, ifølge meteorologen. Foto:

Av

Uka begynner med regn, men tirsdag og onsdag byr på fine dager i nesten hele landet.

DEL

(Tønsbergs Blad) (NETTAVISEN) Denne uka starter med regn i sør og lengst nord i Norge, mens tirsdag og onsdag byr på fine dager i nesten hele landet, melder Meteorologisk institutt mandag morgen. Torsdag er det ventet nok en runde med regn.

– Det blir også behagelige sensommertemperaturer i Norge, ifølge en Twitter-melding fra Meteorologisk institutt.

Det ligger farevarsel på yr.no for kuling, blant annet på strekningen Lyngør-Oksøy og Svenskegrensa-Lyngør.

Varselet for disse områdene forteller om sørøstlig stiv kuling 15 m/s, periodevis sterk kuling 20 m/s tidlig mandag morgen, minkende mandag ettermiddag.

LES OGSÅ: – Sommeren 2018 var en forsmak på framtidens somre

«Ved motorstopp kan man drive raskt mot land. Ved motorstopp kan man drive raskt mot land, det er farlig å være ute i småbåt. Sjøen bygger seg opp og det kan være farlig å være ute i småbåt. Høye bølger. Det er farlig å være ute i småbåt. Middels høye bølger av større lengde. Bølgekammene er ved å brytes opp til sjørokk, som driver i tydelige markerte strimer med vinden. Vurder å la båten ligge. Ikke dra ut i småbåt», heter det i varselet.

Artikkeltags