Holmestrand: Damene fra Holmestrand har deltatt på denne festivalen siden starten i 2008 på Gran Canaria, og Norge – var - som vanlig ved slike arrangementer – den største troppen, med cirka 370 deltagere.

Totalt var det cirka 1.800 deltagere på denne festivalen som er en festival for personer 50+ fra hele Europa, og ble arrangert i «full skala» for 7. gang. Festivalen skulle også vært arrangert i Rethymnon på Kreta i 2020, men det året kom det noe som het Covid-19. Festivalen ble ikke avlyst, men det ble en meget redusert festival.

Festivalen arrangeres hvert annet år, og har tidligere vært arrangert i blant annet Portugal, Slovenia, Spania, Italia og Frankrike. Den blir som regel arrangert i september/oktober.

Hvert land deltok med forskjellige tropper og program, og hadde to oppvisninger i løpet av uken. Vi fra Holmestrand hadde vårt eget program koreografert av Trude Tansø.

Det blir også arrangert Workshops i forskjellige kategorier som Pilates, Traditional Games, Senior Gym, Rytmisk Gymnastik og Step, for å nevne noen.

På slike arrangementer treffer man mange mennesker, og vennskap knyttes. Det er også gamle kjente som man også treffer igjen. Alltid like hyggelig.

Vi hadde en flott uke i Funchal, med nydelig vær og godt og varmt.

Neste Golden Age skal arrangeres i Burgas, Bulgaria i 2024.