Det var ikke for de få, men for de mange i Holmestrand. Trippel moro, i en situasjon der alt kunne vært satt hengelås på.

I Holmestrand ble det i helgen gjennomført både julemarked i Kirkegaten, nissetog med julegrantenning og poser til barna samt tre godt besøkte forestillinger med Holmestrand Byteater i Biorama.

Bildeserie

SE BILDENE: Holmestrand går bananas

Alt i samråd med kommunelegen.

I Sande har man valgt å slokke lyset både for revy, julegrantenning og markeder. Til helgen er det Hof sin tur til å kle seg i nisseluer.

Ekstra spenning var det knyttet til byteaterets «comeback» etter koronapausen. Det lokale ensemblet innfridde, med mye god kjent humor hentet fra nyhetsbildet det siste halvannet året.

Skryt skal også de yngste i teateret ha for at de har holdt ut med øvinger, selv om forestilling etter forestilling har blitt avlyst. Men Olsenbanden gir seg ikke, og en egen oppsetning med de unge teaterspirene kommer.

Bildeserie

SE BILDENE: God stemning fra årets nissetog og julegrantenning i Holmestrand. Ser du noen du kjenner?

Publikum koste seg gjennom tre forestillinger i helgen, hvor Holmestrand Utvikling skulle bygge et 20 etasjer høyt parkeringshus med afghansk restaurant på toppen, der forholdet mellom Sande og Holmestrand ble «sett på fra skrå», hvor formannen i Indre Eplerøds småbrukar og hip-hoplag fikk lattermusklene til å jobbe og hvor mange priser ble utdelt. Blant annet årets «skifte mening-pris, som gikk til Elin Gran Weggesrud for eiendomsskatten.

Folk koste seg!

Bildeserie

SE BILDENE: Flere tok seg turen til det kjente og kjære julemarkedet i Kirkegaten