Frigir navnet på den omkomne etter E18-ulykken

Familien på fem, mor, far og tre barn, fra Skien var på vei hjem fra Gardermoen og hadde nesten kommet seg hjem, da ulykken skjedde.

Familien på fem, mor, far og tre barn, fra Skien var på vei hjem fra Gardermoen og hadde nesten kommet seg hjem, da ulykken skjedde. Foto:

PORSGRUNN/LARVIK: Politiet går ut med navnet på småbarnsfaren som omkom etter trafikkulykken på E18, natt til første nyttårsdag.

DEL

(Tønsbergs Blad) Den omkomne er 47 år gamle Azad Hamam fra Skien. Det opplyser politiet til Varden, onsdag.

Livet hans sto ikke til å redde etter at bilen han kjørte, sammen med hans familie, kolliderte med en bil som kjørte i feil fil på E18 natt til første nyttårsdag.

LES OGSÅ: Fører siktet for forsettlig drap etter at en mann omkom i trafikkulykke på E18

Skadd

Familien på fem, mor, far og tre barn, fra Skien var på vei hjem fra Gardermoen og hadde nesten kommet seg hjem, da ulykken skjedde.

Moren (36) og et barn på fem år ble alvorlig skadd. De to andre barna, en sjuåring og en baby på elleve måneder, fikk lettere skader i sammenstøtet.

Kvinnen og barnet ligger fortsatt på sykehuset, men politiet har tidligere uttalt at de nå skal være utenfor livsfare.

LES OGSÅ: Drapssiktet 21-åring må ha vakthold på sykehuset

Bruddskader

Politiet ber om fengsling av den 21 år gamle mannen som er siktet for drap og drapsforsøk etter kollisjonen på E18 natt til 1. nyttårsdag, melder NRK.

– Han har noen bruddskader, opplyste Pedersen til TA i forrige uke.

Politiet har tidligere opplyst at mannen trolig kjørte med promille, og at planen til 21-åringen var å ta livet av seg ved å kjøre i motsatt kjøreretning på E18.

LES OGSÅ: Siktet for bildrap allerede – nå har politiet utvidet siktelsen til å gjelde forsøk på drap på resten av familien

Artikkeltags