MC-fører alvorlig skadd i kollisjon med bil, politiet etterlyser vitner

STORE SKADER: Bilen har store skader i front etter ulykken.

STORE SKADER: Bilen har store skader i front etter ulykken. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

En mannlig motorsykkelfører i 40-årene er fraktet til Ullevål sykehus i Oslo med alvorlige bruddskader. Søndag ettermiddag kolliderte han med en bil i Lardal.

DEL

(Tønsbergs Blad) Ifølge politiet skjedde ulykken da motorsyklisten skulle foreta en forbikjøring på vei nordover riksvei 40 i Lardal. Under forbikjøringen traff han en møtende bil og ble kastet av sykkelen, som fortsatte inn i ytterligere én bil før den stanset.

Ulykken skjedde ved 13.10-tiden. Samtlige nødetater rykket ut til ulykkesstedet, som ligger like nord for Svarstad. Etter hvert ble også luftambulansen rekvirert. Helikopteret fraktet etter hvert den skadde motorsyklisten til sykehuset i Oslo. Ifølge politiet skal han være påført flere bruddskader.

Klokken 15.00 går politiet ut med oppfordring til føreren av en bobil om å melde seg. Vedkommende, som var på vei nordover, kan ha vært vitne til ulykken.

Ulykkesgruppa er rekvirert

Ulykkesgruppa i Statens vegvesen ble rekvirert etter det voldsomme sammenstøtet. Bergingsbil kom etter hvert til stedet.

I tillegg til motorsykkelføreren skal to personer være skadet og sendt til legevakten.

Veien på ulykkesstedet  ble stengt. Inntil den blir åpnet er Østsideveien, fv. 220 fra Svarstad til Brufoss, omkjøringsvei for trafikken i begge retninger.

Samtidig blir E18-trafikanter fra sør oppfordret til å kjøre via Skien og Siljan og videre til Svarstad fordi det er så store problemer med trafikkavviklingen sør for Larvik.

Rett før kl 18 melder politiet at veien er åpnet igjen.

En person ble fraktet bort med luftambulanse etter ulykken.

En person ble fraktet bort med luftambulanse etter ulykken. Foto:

Artikkeltags