Politiet ber bilister kjøre forsiktig i morgentimene

Denne bilen havnet i grøfta i Sandefjord under snøværet i går kveld.

Denne bilen havnet i grøfta i Sandefjord under snøværet i går kveld. Foto:

Klokken fem fredag morgen meldte operasjonssentralen hos politiet i Sør-Øst at det i går kveld ble registrert cirka 30 trafikkuhell på grunn av snøfallet.

DEL

(Sandefjords Blad) (Østlands-Posten) – Dette gjelder for perioden fra klokken 20 i går kveld til klokken to i natt, men det gjelder hele vårt distrikt; Buskerud, Telemark og Vestfold, forteller operasjonsleder Trond Egil Groth til Østlands-Posten.

Operasjonslederen sier at det var flest trafikkuhell på grunn av snøfallet i Buskerud, og færrest i Vestfold.

– Heldigvis var det ikke snakk om ulykker med personskade. Vi opplevde dessverre at folk kjørte på sommerdekk, trailere som sto fast og det meste annet, sier Groth.

LES OGSÅ: Bil har kjørt av veien

Kjør forsiktig

Groth sier at det ikke er registrert nye trafikkulykker eller uhell i løpet av natten, men han ber bilister om å være oppmerksomme og kjøre forsiktig når man skal ut på veiene i morgentimene.

– Det kan være glatt mange steder, og det er snø og slafs i veibanen. Det er all grunn til å be folk ta det forsiktig, sier operasjonslederen.

Ifølge Yr.no skal det være oppholdsvær utover dagen i dag og litt stigende temperaturer, men fra ettermiddagen kommer det inn mer nedbør. Nær kysten kan nedbøren komme som sludd eller regn, og det advares om vanskelige kjøreforhold fordi regn kan fryse på bakken.

Artikkeltags