Nå kan det bli vrient å holde seg på veien

SALTER: Det kan bli glatt på veiene denne helgen. Det vil bli saltet, men det er likevel all grunn til å ta det med ro på veiene. (Arkivfoto)

SALTER: Det kan bli glatt på veiene denne helgen. Det vil bli saltet, men det er likevel all grunn til å ta det med ro på veiene. (Arkivfoto) Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Det kalde været blir nå erstattet med noen få plussgrader og yr. Det er derfor all grunn til å være forsiktig om du skal ut å kjøre.

DEL

(Østlands-Posten) – Foreløpig er det ikke noe problem, men det er meldt nedbør i Vestfold også fra i ettermiddag, så det er all grunn til å ta det med ro om du skal ut og kjøre lørdag eller søndag, sier trafikkoperatør Anniken Island i Statens vegvesen klokka 13.

Et varselsymbol på yr.no etterfølges nemlig lørdag av en kommentar om at det kan bli vanskelige kjøreforhold på østlandet på grunn av regn og yr som kan fryse på bakken.

Dette bekrefter altså trafikkoperatør Island at vil kunne bli utfordrende for bilister i Vestfold.

Les også: Denne sprayen gjør at bilene kan se deg bedre i mørket

– Den nedbøren som kommer vil trolig fryse på bakken og da blir det glatt. Entreprenørene gjør så godt de kan med å salte, men det vil selvsagt ta litt tid før de har vært alle steder, sier Island.

Europaveiene blir prioritert først, deretter riksveiene, før andre mindre veier.

Les også: (+) – Biler som har vært på disse verkstedene kan være livsfarlige

Artikkeltags