Gå til sidens hovedinnhold

To nye innbyggere er smittet

Fortsatt 14 i isolasjon.

(Sande Avis)

Det er to nye smittet siden fredag med covid-19, og totalt 14 i isolasjon nå. Det opplyser Holmestrand kommune i en pressemelding sendt ut mandag ettermiddag.

183 innbyggere bosatt i Holmestrand kommune har vært bekreftet smittet siden mars. Antall personer avisolert totalt er 169. Det har vært ett koronarelatert dødsfall.

Av de to nye smittede er:

* En person knyttet til utbrudd på sykehuset i Vestfold (SIV)

* En person allerede kjent nærkontakt

– Smittesporingsarbeidet pågår. Kommunens smittesituasjon vurderes uendret, opplyser kommunens kommunikasjonsrådgiver Suzy Haugan.

Ny teststasjon i Holmestrand

Fra 20. januar er teststasjonen i Holmestrand lokalisert i Botne Kirkevei 7, 3085 Holmestrand. Det vil bli skiltet, og de som skal testes kommer gjennom mottak, deretter til testing i telt, og så utkjøring.

Det blir et nytt nummer for bestilling av koronatest, og mulighet til å bestille koronatest digitalt. Fra onsdag kan innbyggere bestille time på teststasjonen ved å ringe 33 28 42 60 mandag-fredag fra klokken 8.30-11.30 og 12-14. Du vil også få muligheten til å bestille test over nett, opplyser kommunen.

Telefonen for bestilling av test er åpen på tirsdag 19. januar (tlf. 33 06 43 15), men testing utgår tirsdag 19. januar grunnet endring av lokasjon for teststasjon. Tirsdag 19. januar kan innbyggere teste seg ved teststasjonen i Drammen eller Tønsberg.

Status ved sykehjem og skole

Det er ingen nye påviste smittede tilknyttet Holmestrand bo- og behandlingssenter. Det vil være nye testrunder. Avdeling B, C og D åpnes for besøk fra 19. januar, men besøk er begrenset til nærmeste pårørende, og kun 1-2 personer. Avdeling A holdes stengt for besøkende til og med 24. januar.

Detaljer for besøkstider og kontaktinfo kan en finne på kommunens nettsider.

Status ved Haga skole er at det ikke er nye påviste smittede tilknyttet skolen.

LES OGSÅ (for abonnenter):

Kommentarer til denne saken