Til helga skal det stenges i sentrum - og graves

Må følges opp med arbeid: Pål Andreassen som jobber med vann og avløp i kommunen fikk sist søndag kjapt fikset vannledningen som røk ved lyskrysset. Foto: ULRIKKE GRANBAKKEN NARVESEN

Må følges opp med arbeid: Pål Andreassen som jobber med vann og avløp i kommunen fikk sist søndag kjapt fikset vannledningen som røk ved lyskrysset. Foto: ULRIKKE GRANBAKKEN NARVESEN

Av

Forrige søndag fosset vannet nedover torget og Dr. Graaruds plass. Nå skal nye lekkasjemuligheter stoppes, men det krever graving og stenging i deler av Holmestrand sentrum.

DEL

Holmestrand: Den massive vannlekkasjen ved lyskrysset sist søndag var en vannledning som røk.

– Denne helgen blir det helge- og nattarbeid frem til mandags morgen for å utbedre skadene som oppstod i forbindelse med vannlekkasjen i mars. Dette vil medføre støy og endret trafikkbilde. Takk for at innbyggere i området viser forståelse for arbeidet som må gjøres, og beklager ulempene dette måtte innebære, skriver Holmestrand kommune på sin hjemmeside.

LES Vannet fosset ut i gatene: – Usikkert om det kan få flere følger

Helge- og nattarbeid

Arbeidet skal utføres ved Dr.Graarudsplass førstkommende helg fra fredag 3. april kl. 18.00 til mandag morgen 6. april.

Etter vannlekkasjen som oppstod søndagskvelden 22. mars i Holmestrand sentrum i krysset Langgaten/Dr.Graarudsplass skal Holmestrand kommune nå skifte ut og utbedre skadene som har oppstått i forbindelse med vannlekkasjen.

– Det vil medføre til døgnkontinuerlig anleggsarbeid og støy i den aktuelle varslingsperioden.

Endret trafikkbilde

Langgaten og Dr. Graarudsplass vil bli stengt for gjennomkjøring i fredag kl. 18.00 til mandag morgen. Langgaten blir stengt fra krysset Weidemannsgate til Tordenskjoldsgate, og fra krysset Botnegaten og ned Nyveien.

– I denne perioden vil det bli enveiskjøring i Jernbanegaten sørover og Havnegaten nordover, som det er i dag, opplyser kommunen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken