Gå til sidens hovedinnhold

Stem på din Årets bedrift!

Nå skal avgjørelsen tas, og det kan du være med på. Fra et finaleheat på fem bedrifter skal Årets bedrift i Holmestrand for 2020 stemmes fram.

Det står mellom fem flotte bedrifter i Holmestrand kommune. Hvem skal få den første prisen som årets bedrift for 2020 i nye Holmestrand kommune?

Fem bedrifter, som først er foreslått av innbyggerne, så nominert til finalen av en jury, de er omtalt de fem siste ukene i Sande Avis og Jarlsberg på nett og papir, og nå er det publikums tur igjen.

Hvem blir «Årets bedrift i Holmestrand 2020?» Nå har du i 14 dager på deg til å løfte fram den bedriften du mener fortjener hedersprisen.

LES Carl-André (26): – Nå er premien klar til årets bedrift

Dette har blitt en relativ lang prosess grunnet den usikre situasjonen rundt korona og smittefare. I desember ble folk oppfordret til å foreslå bedrifter, og gjennom et stort engasjement var det nær 300 benyttet seg av muligheten til å komme med sine forslag.

Og det var først planlagt at prisen skulle deles ut på næringsforeningens årsmøte i februar, men det økende smittetrykket etter jul skjøv årsmøtet fram til 15. april, som per i dag er den gjeldende datoen for prisutdelingen.

De fem det står mellom er: Intersport Holmestrand, Sande Trafikkskole, Godt og Hjemmelaget, Kjeldaas og Nytelse.no.

På nettsidene til de to lokalavisene og næringsforeningen kan du gå inn å avgi din stemme fra nå av og to uker framover. Juryen vil også legge en siste hånd på verket, før vinneren blir offentliggjort, som sagt på årsmøtet til Holmestrand næringsforening 15. april.

Vi håper på et stort engasjement også i denne runden.

Kommentarer til denne saken