Holmestrand: Magnus Wister Nilsen er en målrettet person som har ligget i hardtrening siden begynnelsen av januar.

Kjørte hardt før NM

- Jeg hadde en tøff oppkjøring fram mot NM, men jeg kjente at formen var god, sier han smilende. For det er ingen tvil om at Wister Nilsen er fornøyd etter helgens sier i NM i Thaiboksing. I Thaiboksing kan alle deler av kroppen bli rammet, og alle deler av kroppen, utenom hodet, kan brukes til å skade motstanderen.

Det er en tøff kontaktsport, men Wister Nilsen kan fortelle at man blir vant til å ta imot både slag, spark og albuer. Han har drevet med Thaiboksing i litt over to år. Før det gikk han på kickboksing, men det var ikke seriøs trening. Etter at han flyttet til Oslo for å studere osteopati ble han medlem av Frontline Muay Thai og treningen ble strukturert og målrettet.

Presisjon og teknikk

Oppkjøringen til NM, fra januar i år, har han trent mellom ti og 12 økter i uka. Det tilsvarer nesten to økter hver dag.

Han merket at presisjon og teknikk ble bedre og formkurven var stigende. Siden den aktive 23-åringen går på privatskole og studerer osteopati er han avhengig av sin ekstrajobb ved Plantasjen i Holmestrand. Frister til gjentakelse - Jeg er en “sesongtrener”. Jeg jobber mye på våren og sommeren, og har derfor mer tid til å trene ellers i året, forteller han.

Ny deltakelse i NM ved en senere anledning frister etter helgens prestasjoner. Han vil fortsette treningen og utvikle seg som Thaibokser.