Kaldvals mot Støperiet. Lakkavdelingen mot Etterbehandling. Det lå prestisje i hver kamp på kunstgresset da fem interne Hydrolag gjorde opp om styrkeforholdet seg i mellom. Og de som taper får trolig høre det i lang tid i lunsjen framover.

Fem lag – 52 spillere

– Vi klarte å stille fem lag med til sammen 52 spillere. Også administrasjonen skulle hatt sitt eget lag. De ble dessverre for få, og vi måtte fordele lederne ut på de ulike lagene, forklarer turneringsansvarlig Roy Stranna. Med to ganger ti minutters kamper ble det løpt og kjempet, og med åtte kamper på hvert lag var det stive og støle bein som etter hvert entret kunstgresset for nye dyster.

Seier, og pokal pluss vandrepokal ble det til laget Kaldvals, mens Etterbehandling sentrum tok andreplassen.

– En skulder gikk også ut av ledd, men med rask behandling på legevakta og sykehuset er han på jobb fra mandag, sa Stranna søndag kveld.

Vil ha med flere

– Neste år håper vi å arrangere en turnering der vi også kan invitere andre bedrifter i Holmestrand med til morokamper, fortsetter turneringslederen. Han var fornøyd med deltakelsen og innsatsen internt i Hydros bedriftsidrettslag, men ser store muligheter for å utvide turneringen.

– Jobben er den samme på forhånd selv om det blir flere lag, men interessen vil mangedoble seg, tror han. Også familie, venner og kjente hadde lørdag tatt turen til Hvitstein, og bedriftsturneringen hadde langt flere tilskuere enn det en vanlig divisjonskamp i fotball klarer å samle på linja.