Vet du om en fotballspiller i Larvik som fortjener å være med på Vestfold-laget som møter Sandefjord Fotball i begynnelsen av februar? Nominer din kandidat i bunn av saken.

Kanskje er det en kar som på tampen av sin karriere fortjener belønning for lang og tro tjeneste i klubben? Eller kanskje du kjenner til en ung og fremadstormende junior som med en slik kamp vil få en opplevelse som kan plasseres på de aller første sidene i minneboka?

Så lenge vedkommende er født i løpet av 1997 er ingen spillere for små, ingen for tunge. Ingen for trege og ingen for keitete.

Totalt ni av 18 spillere vil være folkets spillere fredag 3. februar. Disse er også garantert spilletid.

Resten av troppen administrerer Vestfold Fotballkrets’ Espen Kirknes sammen med Martin Jensen og Ronny Holmedal fra Sandefjord. I og med at dette tross alt er en en slags treningskamp for de blå fra nabobyen, vil trolig de andre spillerne hovedsakelig plukkes fra fylkets 2. divisjonsklubber.

Frem til onsdag klokken 12 ønsker vi at det hagler med nominasjoner via skjemaet nederst i saken.

Hvis en person blir nominert mange ganger, øker sjansene for å bli klubbens representant i avstemmingen.

Uansett kan det være lønnsomt å sende av gårde et forslag til oss. To av dem som nominerer kandidater vil nemlig få hvert sitt sesongkort til Sandefjords hjemmekamper denne sesongen.

Men tiden er altså knapp. Innen førstkommende onsdag må du ha foreslått din kandidat. De ti som til slutt blir plukket ut håper vi å kunne presentere neste lørdag.

SE FORSLAGENE SOM HAR KOMMET INN: