Siste status: Det er nå ni koronasmittede i Holmestrand

Kommunens ledelse følger godt med og er oppdatert på utviklingen, og har daglige møter I kriseledelsen. Kommuneoverlegen har gitt gode råd, og kommunen har iverksatt flere tiltak. Det er ni innbyggere bosatt i Holmestrand kommune som er bekreftet smittet.

DEL


For å stoppe spredning av Covid-19 og bidra til å iverksette regjeringens tiltak:

Helsestasjon for ungdom fysisk stengt

Helsestasjon for ungdom er fysisk stengt på grunn av koronapandemien. Ungdom kan ringe helsestasjonen alle hverdager i åpningstiden på tlf. 33 06 43 00 og snakke med en helsesykepleier.

Barnehager jobber digitalt Gausetangen barnehage og Haga barnehage har daglige samlingsstunder for barnehagebarna på facebook, slik at de kan samles til en hyggelig stund digitalt. Sang, aktiviteter, tips til hva foresatte kan gjøre sammen med barna står blant annet på reportoaret. Tilbakemeldingene fra foresatte er veldig gode.

Oversikt over tilbud til innbyggere

En oversikt over butikker en kan handle i uten å måtte gå inn i lokalene, er utarbeidet av Næringsforeningen i samarbeid med fungerende næringssjef i Holmestrand kommune og ble publisert 24. Mars. Om flere burde stå på lista, kan det meldes inn til inger.christensen@holmestrand.kommune.no.


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.