Dette skjedde i natt

Artikkelen er over 2 år gammel

Twitter-loggen til Vestfold-politiet var lang natt til søndag.

DEL

Skiftet hjul uten refleks og lys

(Tønsbergs Blad) En person drev med hjulskift i nordgående felt på E18 ved Åskrysset rett over 21.30. Vedkommende hadde verken lys eller refleksvest.

Bilbgering og vegvakta tauet bort bilen – fram til det måtte hastigheten på strekningen reduseres til 50 km/t.

På Kjøpmannsskjær kjørte en bil i et tre og bilen begynte å brenne. En person omkom. Les mer om saken her: Ung mann omkom i trafikkulykke

Bråk og urinering

Klokka 00.30 måtte politiet bortvise en mann i 40-åra fra Tønsberg sentrum på grunn av ordensforstyrrelser.

Bare 20 minutter senere nektet en mann i slutten av tenårene å etterkomme pålegg om bortvisning fra Badeparken, Sandefjord. Han ble brakt i arrest.

Senere, rundt 02.50 ble en mann i 40-åra anmeldt for urinering ved Color Line-terminalen.

Klokka 02.30 ble en beruset mann i 20-åra innbrakt til arresten etter bråk på et utested i Tønsberg sentrum. Det er opprettet sak på forholdet.

En time senere ble en mann i slutten av tenårene bortvist på grunn av ordensforstyrrelser i sentrum.

Slått og sparket – mulig brudd

Klokka 01.35 ble en mann i 30-åra i Horten påført slag og spark mot hodet. Det er mulige bruddskader. En mann i 20-åra er pågrepet og mistenkt. Sak ble opprettet.

Også i Sandefjord var flere voldelig. Klokka 03.00 var det et slagsmål med 10 involverte. Flere forsøkte å hindre politiet i å skaffe kontroll på stedet, og flere ble bortvist. En mann i 20-åra ble pågrepet da han utøvet vold mot politiet. Les mer om det her: Tre bortvist og en arrestert etter masseslagsmål

I Tønsberg ble en mann i 30-åra bortvist fra sentrum etter at han hadde en utagerende atferd til fare for andre. En kvinne i 50-åra ble lettere skadd.

Rett over klokka 04 var det slagsmål på Torstrand i Larvik. En mann i slutten av 20-åra fikk lettere skader i hodet. Politiet opprettet sak.

Politiet fikk også et titalls meldinger om støy og høy musikk, som de ikke har kunnet prioritere.

Tatt med narkotika

En mann i 30-åra ble tatt i besittelse av mindre mengder narkotika i Horten rund klokka 03.25. Mannen ble anmeldt for dette, samt for drikking på offentlig sted.

Gikk på motorveien – politiet fikk ham på bedre tanker

Nærmere klokka 05 søndag morgen ble en mann i slutten av 40-åra observert gående i tåka på motorveien ved Bentsrud i Holmestrand.

– Patruljen fikk ham av veien og på bedre tanker, skriver de på Twitter.

Løs hest

Klokka 04.50 fikk politiet melding om en løs hest på Hegdal industriområde, Larvik. Politiet har ikke lykkes i å finne eier av hesten.

Artikkeltags