Gå til sidens hovedinnhold

Knivangrepet på Kirkevoll er henlagt

Artikkelen er over 3 år gammel

Politiet åpner likevel for å gjenoppta saken.

VÅLE: Det var i januar i år at en 18-år gammel kvinne ble angrepet med kniv av en fremmed kvinne ved et busstopp på Kirkevoll i Våle. Angriperen skal ha brukt kniven til å kutte av kvinnens hestehale da hun satte seg ned for å ordne med båndet på hunden hun gikk tur med.

Saken fikk mediedekning landet rundt, og få dager etter kunne politiet opplyse at de hadde fått inn flere tips, og at de hadde håp om å komme til bunns i saken.

Mandag melder imidlertid ReAvisa (ekstern lenke) at politiet har henlagt saken. Trine Berg, leder for voldsavsnittet ved politistasjonen i Tønsberg, opplyser til ReAvisa at politiet aldri klarte å knytte noen mistenkte til åstedet.

– Da er det umulig å gå videre med det, så lenge vi ikke kan knytte alt dette opp mot rette tid og sted. Men en slik sak vil alltid ligge åpen på et vis, helt til den eventuelt skulle bli løst – og skulle det tilkomme noe nytt så er det bare å gjenoppta saken, sier Trine Berg til ReAvisa.

Politiets etterforskningsleder Knut Erik Ågrav uttalte i januar at hendelsen sortere under grov vold, og derfor har høy prioritet hos politiet.

18-åringen sier til samme avis at det er "veldig kjipt" at saken er henlagt, og at hun hadde håpet at personen som angrep henne kunne få hjelp.

LES OGSÅ: Mann syklet rundt og filmet eiendommer

Kommentarer til denne saken