Gå til sidens hovedinnhold

Oppfordrer alle mellom 18-84 år til å registrere seg

Kommunen ønsker at du skal registrere deg digitalt om du ønsker vaksinen eller ikke. Dette for at kommunen skal lett kunne nå deg når det blir din tur.

Holmestrand: Det er en ny smittet siden mandag med covid-19, og totalt 10 i isolasjon nå. Totalt er det 192 innbyggere bosatt i Holmestrand kommune har vært bekreftet smittet siden mars. Antall personer avisolert totalt er 182. Det har vært ett koronarelatert dødsfall.

Den smittede er en kjent nærkontakt. Smittesporingsarbeidet pågår. Kommunens smittesituasjon vurderes uendret.

LES OGSÅ: I kvartalet: – Det blir restaurant ut mot brygga

Oppfordring til innbyggere om vaksinering

Innbyggere i alderen 18-84 oppfordres nå til å registrere om en ønsker vaksine eller ikke.

- For at vi skal nå deg når det er din tur til å få vaksinen, ber vi om at du registrerer om du ønsker vaksine eller ikke. Dette kan du gjøre selv, eller du kan få noen til å hjelpe deg, sier Christine Berge, vaksinekoordinator i Holmestrand kommune.

· Gå inn på Holmestrand kommunes nettside www.holmestrand.kommune.no/vaksine

· Vi anbefaler at du gjør registreringen ved hjelp av datamaskin eller nettbrett og nettleseren Google Chrome.

· Trykk på lenken for vaksineregistrering («Registrer deg til vaksine her»).

· Logg deg inn ved å bruke BankID med kodebrikke eller BankID på mobil.

· Du skal registrere fødsels- og personnummer, telefonnummer og svare på spørsmålene som stilles. Dersom du selv ikke har mobiltelefon, må du registrere mobiltelefonnummeret til noen som kan hjelpe deg med å bestille time til vaksinasjon når det blir din tur.

Får du det ikke til, kan du ringe kommunens hjelpetelefon.

Alle innbyggere i alderen 65-84 år har nå fått tilsendt et brev om vaksinering. I uke 4/5 vaksinerer kommunen beboere på sykehjem/helsepersonell og aldersgruppen 85 år +

Den neste gruppen som skal vaksineres i Holmestrand kommune er aldersgruppen 75 år +.

LES OGSÅ: Eiendomsmegler Andreas (26): – Spennende å sammenligne boligmarkedet før og etter korona

Vil du hjelpe som frivillig?

Frivilligsentralen anviser parkeringsplasser og hjelper til under opp- og nedrigg i Høyanghallen på vaksinasjonsdagene. Nå ønsker vi flere frivillige til dette arbeidet for å bidra til en trygg og god opplevelse for innbyggere i forbindelse med vaksinering. De som ønsker å være frivillige kan kontakte frivilligsentralen.

Økt kontroll av bransjene

Kommunen vil øke tilsyn og kontroll i bransjene bingo-, serveringssteder-, og treningssentre, for å sikre at smitteverntiltak og trygge rutiner er ivaretatt for våre innbyggere.

Status ved Holmestrand bo- og behandlingssenter

Kommunen har fått inn svar på alle prøvene som ble tatt i siste testrunde mandag 25. januar. Alle testsvarene er negative. Det er altså ingen nye funn av personer med covid-19, noe som er gledelig.

For besøkende: avtale for besøk ved alle avdelinger, avdeling A, B, C og D kan fra onsdag ettermiddag 27. januar gjøres på tlf. 481 88 465 fra kl 10-14

Besøkstid vil være fra 10-30-12.30 og 16.30-18.30. Besøk gjelder for nærmeste pårørende, 1-2 personer.

Beredskapsmøter ukene fremover Det er beredskapsmøter mandag, onsdag og fredag klokken 12 i ukene fremover. Vi vil sende ut pressemelding i etterkant, og ellers ved behov.

LES OGSÅ: Fredrik (36): Har løpt nesten tre mil hver dag i januar

Kommentarer til denne saken