Slagsmål mellom flere russ: – En person fraktet til sykehus

Artikkelen er over 1 år gammel

Også natt til lørdag havnet flere russ i slagsmål. En person ble skadet.

DEL

(Tønsbergs Blad) Politiet fikk natt til lørdag melding om slåssing mellom flere russ på Fokserød i Sandefjord. En person ble skadet og ble tatt hånd om helsepersonell. Det jobbes med å avklare hendelsesforløpet, opplyser politiet klokken 02.26.

En drøy halvtime senere forteller politiet følgende:

– Fornærmede er kjørt med ambulanse til sykehuset i Tønsberg. Vedkommende er ved bevissthet, men skadeomfanget er foreløpig ikke avklart. Men trolig skal det ikke være alvorlige skader, opplyser politiet.

En person ble noe senere på natten pågrepet for forholdet. Flere andre anmeldes for ordensforstyrrelser. En russebuss ble bortvist.

Vold mellom russ også fredag

Også natt til fredag havnet russ fra to russebusser i slagsmål.

– Det var fem russebusser samlet på Storås i Stokke. Det var russ fra to av disse bussene som hadde havnet i slagsmål med hverandre, forklarte oppdragsleder hos politiet i Sør-Øst Marius Fosvold til tb.no fredag morgen.

LES OGSÅ: Politiet inviterer til russeforeldremøte på Facebook

Lå på bakken

En russ lå forslått på bakken da politiet ankom.

– Han var ved bevissthet, men blødde fra et kutt i ansiktet. Han ble fraktet til legevakt for sjekk. Vi vet foreløpig ikke hvem gjerningspersonen er, men vi etterforsker saken videre, uttalte Fosvold fredag morgen.

LES HELE SAKEN HER: Russ fra to russebusser havnet i slagsmål – politiet fikk mange klager på russestøy i natt (+)

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken