Rema-eier: – Vi er ikke negative til rundkjøring

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

HOLMESTRAND: Leder Rolf Hammerengen i AKA, selskapet som eier Rema-eiendommen i Våleveien, ønsker å presisere selskapets standpunkt i saken om ny rundkjøring på Bentsrud. Selskapet har foreløpig avslått å avgi grunn.

– Vi er ikke negative til rundkjøring, tvert om syns vi det er kjempepositivt at det kan bli mer handel i området. Samtidig er det viktig for oss at vi kommer fram til en løsning som ikke står i veien for våre fremtidige utviklingsmuligheter på eiendommen med tanke på krav til grøntarealer og parkering. Men dette er jeg sikker på at vi får løst i dialog med Holmestrand kommune, sier Hammerengen.

BAKGRUNN: Gjør klart for storhandel på Bentsrud (+)

Kommunen har nylig bakt inn en bestemmelse om at areal avgitt til rundkjøringen skal telle inn i grøntarealsberegningen dersom naboeiendommene skal utvides i fremtiden, men dette har de ifølge Hammerengen og nabo Martin Nygaard ved VVS Senteret ikke kommunisert ut til naboene dette gjelder.

Reguleringsplanen for Bentsrud Vest skal til politisk førstegangsbehandling i utvalget for regulering og kommunalteknikk onsdag kveld.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken