TV2 og Bache Gabrielsen til Holmestrand

Artikkelen er over 15 år gammel

Fredag kommer TV2 til Holmestrand for å lage et innslag om konjakkutstillingen ved Holmestrand museum. Fra Frankrike kommer Christian Bache-Gabrielsen og hans kjellermester Jean-Philippe Bergier.

DEL

HOLMESTRAND: Det er TV2s store sommersatsing, Nettopp nå, som tar turen innom Holmestrand i morgen formiddag. I hele neste uke skal programleder Frithjof Wilborn ligge til kai i Tønsberg og sende sommerunderholdning fra en stor seilbåt ved Honnørbrygga. Blant innslagene som skal vises, skal det også lages en reportasje fra Holmestrand museums cognagutstilling – «Fra ranke til skranke». TV-selskapet skal gå i fotsporene til Thomas Bache-Gabrielsen, som i sin tid utvandret fra Holmestrand til Cognac i Frankrike.

– De er interessert i utstillingen her på museet. Også Christian Bache-Gabrielsen, som driver cognac-huset i dag, og hans kjellermester Jean-Philippe Bergier skal være med i programmet, får Jarlsberg opplyst fra Holmestrand museum.

Dersom været holder kan det bli aktuelt å oppsøke også andre steder i byen som har tilknytning til Thomas Bache-Gabrielsen.

– Vi ønsker å vise andre typer saker enn det vi vanligvis gjør. Det er et mål å vise at det skjer ting også utenfor Oslo. «Nettopp nå» er lagt opp slik at vi kan gjøre noe på interessante historier fra området båten besøker. Historien om Bache-Gabrielsen er kan interessere folk i hele landet, sier Anne Karin Lundeby i TV2.

TV2 vil ikke opplyse om hvilken dag innslaget fra Holmestrand vises, men programmet «Nettopp nå» sendes mandag-torsdag i neste uke.

Artikkeltags