Mann fløyet til sykehus etter utforkjøring på E18

Bilen fikk store materielle skader etter sammenstøtet med fjellveggen.

Bilen fikk store materielle skader etter sammenstøtet med fjellveggen. Foto:

En mann er fløyet til sykehus etter en utforkjøring på E18 i Holmestrand torsdag kveld.

DEL

(Tønsbergs Blad) SISTE: Fredag morgen melder politiet at mannen som er fraktet til Sykehuset i Vestfold kun har lettere skader. Skadeomfanget på mannen som er fløyet til Ullevål sykehus er fremdeles uklart.

Ulykken skjedde ved Bentsrudkrysset i 22-tiden.

Ifølge innsatsleder i politiet, Lise Bjørnsund, satt det to menn i bilen. De to er i 20- og 40-årene.

Trolig har ikke sjåføren klart den skarpe kurven da han kjørte ut på motorveien i sørgående retning. Dette resulterte i at bilen kjørte inn i en fjellvegg.

Politiet bekrefter at begge mennene ble skadet, men understreker at de var bevisste da ambulansepersonell kom til stedet.

– Én person var ute av bilen, mens brannmannskapene måtte assistere ambulansepersonellet med å få den andre personen ut av bilen. Det var ikke nødvendig å bruke frigjøringsverktøy, vi brakk kun opp dørene for å få den skadde skånsomt ut av bilen, sier vakthavende brannsjef Andrew C. Wright i en melding på Vestfold interkommunale brannvesens Facebook-side.

Den ene mannen ble hentet med luftambulanse og fløyet til Oslo universitetssykehus. Den andre ble fraktet til Sykehuset i Vestfold med ambulanse. Skadeomfanget er uavklart for begge.

Foto:

Mistenkt for fyllekjøring

Mannen i 40-årene er mistenkt for å ha kjørt bilen i beruset tilstand, opplyser politiet.

Både av- og påkjøringsrampen i sørgående retning ble stengt som følge av utforkjøringen. Dette førte til noe trafikale problemer.

Ambulansestasjonen i Holmestrand ligger kun to minutter unna ulykkesstedet.

Foto:


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken