Kongsberg: Full skiløper avski(lt)et av politiet

Skiløperen i Kongsberg hadde ikke all verdens teknikk lørdag kveld, i motsetning til denne personen, som er i fint driv.
Illustrasjonsfoto: Erik Johansen / NTB scanpix

Skiløperen i Kongsberg hadde ikke all verdens teknikk lørdag kveld, i motsetning til denne personen, som er i fint driv. Illustrasjonsfoto: Erik Johansen / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

En entusiastisk, men svært beruset skiløper i Kongsberg benyttet nysnøen hjem etter en bytur lørdag. Men teknikken sviktet og politiet måtte tre støttende til.

DEL

(Ringerikes Blad) – Patruljen måtte ta hånd om en svært beruset mann på ski i Kongsberg sentrum. Klarte verken å gå klassisk eller skøyte, skrev politiet på Twitter lørdag kveld.

LES OGSÅ: Kulda tok ikke knekken på deltakerne i Vikerfjelløpet

Den ivrige skiløperen i 30-årene hadde vært på byen og ville ta skiene fatt da han skulle hjemover, skriver Drammens Tidende. Men skievnene hadde åpenbart tapt seg i løpet av byturen og flere vitner, som så mannens forsøk på å ta seg fram, varslet politiet.

– Patruljen kjørte bort og tok en prat med ham. Da ble det klart at han måtte ta av seg skiene. Vi kjørte ham hjem, sier operasjonsleder Trod-Egil Groth til avisa.

Mannen var ikke til fare for andre enn seg selv. Forsøket på å ta seg hjem, skjedde på fortauet, men politiet forteller at mannen var svært beruset, noe som rammet skiteknikken negativt.

Artikkeltags