Beslagla fem førerkort på én kveld i Holmestrand

Artikkelen er over 1 år gammel

Da UP varslet at de ville sjekke utfartsveiene den første påskehelgen, hadde de tydeligvis to veier i Holmestrand i tankene.

DEL

HOLMESTRAND: Utrykningspolitiet varslet fredag at de ville være til stede og overvåke trafikken ved typiske inn- og utfartsveier i den første påskehelgen. Lørdag kveld la de falkeblikket mot de to store veiene i indre deler av Holmestrand kommune. Det er kun herfra at det ble registrert lovbrudd i Vestfold-trafikken den kvelden.

I løpet av i underkant av fem timer røk intet mindre enn fem førerkort på Hvittingfossveien eller E18 i Holmestrand:

■ 19.08: Mann i 20-årene fikk førerkortet beslaglagt etter å ha kjørt i 143 kilometer i timen i 100-sonen ved Islandkrysset på E18.

■ 20.09: Politiet melder at to personer – en kvinne i 50-årene og en mann i 20-årene – har mistet lappen i 60-sonen på Hvittingfossveien, nærmere bestemt Hynnåssletta. Kvinnen skal ha holdt 93 kilometer i timen, mens mannen skal ha kjørt i hele 120 kilometer i timen. I samme kontroll måtte også 11 andre bilførere ta imot et forenklet forelegg for å ha kjørt for fort på stedet.

■ 22.20: En kvinne i 20-årene får førerkortet beslaglagt etter å ha blitt målt til en hastighet på 148 kilometer i timen i 100-sonen ved Grelland på E18.

■ 23.43: En mannlig bilfører i begynnelsen av 20-årene ble anmeldt og fikk førerkortet beslaglagt etter at han ble målt til 144 kilometer i timen i 100-sonen ved Brekketunnelen.

Søndag kveld var de tilbake på Hynnåssletta. Resultatet var nye 11 forenklede forelegg til utålmodige bilførere.

LES OGSÅ: De tar verstingene i påsketrafikken fra lufta

Artikkeltags