Mann i 30-årene alvorlig skadet etter ulykke på E18 ved Holmestrand

RYKKET UT: Mannskaper fra Vestfold Interkommunale Brannvesen samarbeidet med ambulansepersonell for å få den hardt skadde sjåføren ut av bilen etter kollisjonen med tunnelveggen.

RYKKET UT: Mannskaper fra Vestfold Interkommunale Brannvesen samarbeidet med ambulansepersonell for å få den hardt skadde sjåføren ut av bilen etter kollisjonen med tunnelveggen. Foto:

Av og
Artikkelen er over 1 år gammel

En person skal være alvorlig skadet etter en trafikkulykke på E18 ved Holmestrand onsdag morgen.

DEL

HOLMESTRAND (Østlands-Posten): Politiet fikk melding om ulykken litt etter klokken fem onsdag morgen, og det skal ifølge politiet være snakk om at en bil har kjørt inn i tunnelveggen i Hillestadtunnelen ved Holmestrand.

– Føreren av bilen er svært alvorlig skadet, og vil bli fraktet til Ullevål sykehus med luftambulanse, forteller operasjoner hos politiet i Sør-Øst, Erik Gunnerød.

Gunnerød forteller at E18 ble stengt i sørgående retning etter ulykken.

– Så snart føreren blir fraktet fra stedet med helikopter blir én av filene i sørgående retning åpnet for trafikk igjen, forteller han.

– Pasienten er ikke ved bevissthet og kritisk skadd. Han var alene i bilen, sier operasjonsleder Roger Aaser til Tønsbergs Blad. Ulykkesgruppa til Statens vegvesen kom til ulykkesstedet etter hendelsen for å foreta undersøkelser.

Klokken 06.50 melder Veitrafikksentralen sør at E18 er åpen for trafikk i det ene feltet i sørgående retning. Ifølge politiet vil det ta noe tid før veien er helt åpen for normal ferdsel igjen.

Først klokken 10.10 kunne Veitrafikksentralen opplyse at oppryddingen var unnagjort og hele veien igjen var åpen for trafikk.

Sjåføren skal være en mann i 30-årene.

LES OGSÅ:

Artikkeltags