Tanker til omdømme

«Jordens hånd»: Kan nå beskues i Slottsparken i Oslo. Foto: Sven Gj. Gjeruldsen, Det kongl. hoff

«Jordens hånd»: Kan nå beskues i Slottsparken i Oslo. Foto: Sven Gj. Gjeruldsen, Det kongl. hoff

Kunst som Holmestrand-reklame.

DEL

MeningerHelene Brudevolls tanker har ikke bare blitt til en flott skulptur i prinsesse Ingrid Alexandras skulpturpark i Slottsparken. Sjetteklassingen har med «Jordens hånd» bidratt til et eget lite omdømmeprosjekt for Holmestrand. Uten å si så mye, men bare gjøre det. Flott!

Det skal mange brosjyrer, annonser eller flotte taler til rundt omkring om Holmestrand for å klare å få så mye publisitet, som avdukingen av en skulptur midt i det Norske Konglige Hoff sin egen hage kan gi.

LES OGSÅ: Helene`s skulptur ble avduket: – Den er enda finere enn jeg hadde forestilt meg 

Med prinsessen selv som avduker og dronning Sonja med som kunstekspert og bestemor, blir begivenheten dekket bredt av ulike medier. Helene Brudevoll har rett og slett satt Holmestrand på kartet med sin tanke og idé, som ble til tegning, som igjen ble til skulptur.

Og for en opplevelse det også må ha vært. Både for hovedpersonen selv, men også for hele klassen fra Botne skole, som fikk være med i Kongens hage. Helene trakk vinnerloddet da hun før jul i konkurranse med flere tusen jevnaldrende la «Jordens hånd» i fanget på juryen. En av fire vinnere blant så mange gode forslag er en fantastisk prestasjon.

LES OGSÅ: – Et vellykket ran 

– Skulpturen ble enda større og finere enn jeg hadde sett for meg, sa hun selv ved avdukingen. Resten er ren Holmestrand-reklame.

Artikkeltags