Takk for en fin bursdag

Hattefine barn: Her har fem fettere og kusiner laget seg hatter av Jarlsberg utenfor redaksjonen. Det må selvfølgelig foreviges. Foto: Pål Nordby

Hattefine barn: Her har fem fettere og kusiner laget seg hatter av Jarlsberg utenfor redaksjonen. Det må selvfølgelig foreviges. Foto: Pål Nordby

Artikkelen er over 2 år gammel

Holmestrand feiret hele lørdagen.

DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Skikkelig moro var det. Og kjempegod atmosfære og stemning. Mye folk. Blide mennesker, og mange positive tilbakemeldinger.

Det var et folkeliv slik det skal være på en jubeleumsdag. Og lørdag var det Holmestranddag og bursdagsfeiring for lokalavisen, som fylte sentrum med folk, underholdning, konkurranser og aktiviteter. Akkurat slik vi vil at det skal være.

Jarlsberg vil gjerne takke for festen, for oppmerksomheten og folkelivet under markeringen av lokalavisens 175-årsdag. Riktignok er selve bursdagen om litt, den 3. september, men vi valgte lørdagen mellom Hof Toppers og Åpen dag på Langøya, og feiringen passet godt sammen med Holmestranddagen.

LES OGSÅ:

Som vanlig stiller innbyggerne alltid opp i Holmestrand når det inviteres. Det gjorde folket også til gangs lørdag, selv om enkelte skyer både var mørke og til dels regnfulle. Det så ikke ut til å gjøre noen forskjell. Det ble fest med høy faktor likevel.

LES OGSÅ: Vi spurte 175 personer hva Jarlsberg betyr for dem – her er svarene (del 1 av 7) 

Jarlsberg vil også takke alle som på en eller annen måte bidro til en vellykket dag. Aktiviteter på stands, god underholdning fra scenen, konferansierer, taler, blomster, grilling, servering og alle dere som ble med på de aktiviteter vi hadde lagt opp til.

Vel blåst folkens!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken