Lokalt nytt ut til folket

Direkte informasjon: Både nyhetsmessig og i forhold til sammenslåingen. Foto: Ulrikke G. Narvesen

Direkte informasjon: Både nyhetsmessig og i forhold til sammenslåingen. Foto: Ulrikke G. Narvesen

Informasjon kan det aldri nbli nok av.

DEL

MeningerSist uke gjorde Jarlsberg et lite sommerstunt sør for Holmestrand blant de ferierende gjestene på Sand camping. Med en bunke ferske aviser og kamera gikk to fra redaksjonen en runde på campingplassen, som har sine sommergjester fra en rekke bostedsadresser rundt om på hele Østlandet.

På en flott sommerdag ble ikke dette kun en hyggelig måte å møte eksiterende og nye lesere på, men det ga oss også nyttig informasjon. Litt overraskende kunne det virke som at mange av sommerturistene ikke visste at Sand camping, som i dag er en del av Re kommune, neste år ligger i Holmestrand.

LES Vedtaket var ikke lovlig, men det var det enkelt å rette opp i 

Uten å konkludere bastant, kan det virke som om behovet for informasjon er større enn det vi hittil har tenkt. Mulig er fokuset så stort på en sammenslåing av Sande og Holmestrand kommuner, at vi glemmer at en del av dagens Re kommune også blir innlemmet i Holmestrandkartet fra nyttår.

Uansett en viktig påminnelse for lokalavisen, som ønsker å nå ut til så mange vi bare klarer med lokale nyheter. Besøket på Sand camping var en inspirerende spore til å finne flere nyheter i «utkantene» av vårt nye og større kjerneområde for lokale nyheter. For vi ønsker å nå fram til alle som finner interessant og relevant stoff for seg og sine i våre spalter.

LES Nå skal turveien rustes opp 

Artikkeltags