Det går mot rekordhelg

Maratonhelgen: Det går også mot rekordutdeling av medaljer. Arkivfoto: Ulrikke G. Narvesen

Maratonhelgen: Det går også mot rekordutdeling av medaljer. Arkivfoto: Ulrikke G. Narvesen

Kan det bli 2.000 deltakere? Maratonlørdagen trekker uansett rekordmange til Holmestrand lørdag.

DEL

Meninger1.799 påmeldte til frokost onsdag. Det betyr nærmere 2.000 på selve maratondagen lørdag. Med over 1.800 i skrivende stund, ser det ut til å bli en solid rekord for deltakelse på de ulike distansene kommende lørdag.

Til tross for aktive gravemaskiner i byen om dagen, er det lovet at de ikke skal legge en demper på feiringen, så kom deg ut du også.

LES Frank Løke: – Jeg skal vinne maraton 

Maratonlørdagen er den største folkefesten på en enkeltdag i Holmestrand i løpet av året. Kun 17. mai-feiringen kommer opp imot maratonlørdagen i antall mennesker i byen på en gang.

Med opp imot 2.000 deltakere, kan trolig dette tallet ganges med tre eller fire i forhold til det antall mennesker som besøker byen denne dagen. Og med alle folkene følger et mylder av aktiviteter, og forhåpentligvis med godt besøkte utesteder og butikker.

Og til tross for en veldig tidlig sesong kan det med fint vær også bli en del båter som finner vannveien til gjestebrygga.

LES Lise skal løpe Holmestrand Maraton i pandakostyme – for broren 

Arrangørene håper på mange flagg, vimpler heiarop og folk langs løypene, slik at deltakerne kan bli motiverte til å yte litt ekstra, eller få motivasjon nok til i det hele tatt å komme seg helskinnet i mål.

Vi henger oss på oppfordringen: Finn fram flaggene, rensk stemmen og la det høres at flere hundre som kommer utenfra er velkomne til Holmestrand for å løpe, jogge, gå eller bare å hygge seg.

Vel møtt!

Artikkeltags