Stjal proft utstyr for mange tusen kroner: På byggeplassen

Grovt tyveri: Det var fra denne byggeplassen at tyveriet skjedde natt til torsdag. Området blir holdt øye med av Securitas etter skiltingen å dømme. Foto: Pål Nordby

Grovt tyveri: Det var fra denne byggeplassen at tyveriet skjedde natt til torsdag. Området blir holdt øye med av Securitas etter skiltingen å dømme. Foto: Pål Nordby

Artikkelen er over 1 år gammel

– Natt til torsdag har tyver kappet en hengelås med vinkelsliper, og stålet verktøy for mange tusen kroner, opplyser politiet.

DEL

Holmestrand: – Politiet i Nordre Vestfold vil gjerne ha tips, dersom noen har hørt eller sett noe mistenkelig, og vi ber derfor publikum ringe 02800 Horten, dersom de har opplysninger, som kan belyse saken, sier Tor Gabriel Holtung.

Fra container

Det var på det inngjerdede området på byggeplassen i krysset Langgaten-Weidemannsgate at tyveriet skjedde, uten at nærmere tidspunkt kan fastslås.

LES OGSÅ: Nå møter du nesten alltid stengt dør her 

– En kraftig hengelås er trolig kappet med vinkelsliper eller skjærebrenner, og elleve elektriske driller er stjålet fra en container med verktøy tilhørende ALT Installasjon, opplyser Holtung.

Ifølge ALT installasjon er også to laser måleinstrumenter, muttertrekkere og annet gangbart utstyr stjålet. Hvilke verdier det er snakk om er det ikke regnet på, men mange tusen kroner er det sikkert.

Like før avisen gikk i trykken fredag ettermiddag gikk de siste opplysningene på at to personer skal være pågrepet i Oslo.

Kan være en liga

– Ubekreftet kan jeg opplyse at det er pågrepet personer i Oslo med utstyr i bilen merket med blant annet ALT installasjon, men vi vet ikke om det kan ha vært flere biler og personer involvert, eller om dette er en liga som opererer over større områder, så vi ønsker fortsatt opplysninger fra dem som måtte ha det, avslutter Tor Gabriel Holtung i politiet.

LES OGSÅ: Eva ble krevet for flere tusen i mystisk brev – gikk rett til politiet 

Siste: Andreas Sørsdal i ALT Installasjon kan fortelle at tyveriet skjedde mellom klokken 22.00 og 02.00 natt til torsdag. Securitas var på stedet klokken 22.00 onsdag.

Artikkeltags