Kathrine Hansen er også i år med på «NM i sunn fastfood»

100 gram frukt: Kathrine Hansen må ha med minst 100 gram frukt, bær ellr grønnsaker i retten hun konkurrerer i NM med. Arkivfoto: Pål Nordby

100 gram frukt: Kathrine Hansen må ha med minst 100 gram frukt, bær ellr grønnsaker i retten hun konkurrerer i NM med. Arkivfoto: Pål Nordby

Veimaten skal gradvis bli sunnere. Et tiltak er å arrangere årlige NM i sunn fastfood. Kathrine Hansen på Grelland var med i fjor, og det er hun og gatekjøkkenet også i år.

DEL

HOLMESTRAND: Opplysningskontoret for frukt og grønt (OFG) arrangerer for 5. år på rad konkurransen NM i Sunn fastfood. Målet med konkurransen er å sette søkelyset på veimaten og det som tilbys til folk i farta.

Til 20. august

Bensinstasjoner, kiosker, gatekjøkken og serveringssteder som deltar i NM i sunn fastfood 2018, ønsker å bidra til at kundene sine velger sunt.

Årets deltakere er fordelt over hele landet. Konkurransen startet i juni og pågår til 20. august.

LES OGSÅ: Er med i NM i sunnere fastfood: – Velg sunnere i farta 

– Det har vært god respons og det er helt tydelig at deltagende serveringsteder ønsker å være en del av en sunnere matbølge. Dette er vi selvsagt svært godt fornøyd med, sier ernæringsfaglig rådgiver i OFG, Cathrine Øverås Frisvold.

Kundene ønsker sunne alternativer, og da er det et stort konkurransefortrinn å selge sunn fastfood. Et godt synlig skilt på døra viser hvem som er med i NM.

Artikkeltags