Supre resultater for talentene

Tro til i diskos: Eiril Hermansen Fagerli kaster diskos. Hun er meget allsidig og var også med i kule, lengde, høyde og 60 meter. Foto: Botne SK Friidrett

Tro til i diskos: Eiril Hermansen Fagerli kaster diskos. Hun er meget allsidig og var også med i kule, lengde, høyde og 60 meter. Foto: Botne SK Friidrett

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Talentene gror godt i friidrettsgruppa i Botne SK.

DEL

Sarpsborg/Sandefjord: Sist lørdag tok friidrettsgruppa turen til Østfold hvor vi deltok på Olavslekene, som er et nasjonalt stevne i Sarpsborg. Vi var til sammen fem deltakere.

Disse var Ingeborg Marta Sølverud (8), Ella Maute Torjesen (10), Eiril Hermansen Fagerli (12), Aksel Maute Torjesen (14) og Håkon Aasen (15).

Regn og vind stoppet ikke idrettsgleden til deltakerne våre, som representerer klubben med fine idrettsholdninger og god innsats i vindkastene.

Imponerte stort

Yngst i Sarpsborg var rekrutten Ingeborg Marta (8), som imponerte i lengde og på 60 meter hvor hun kom først i mål. Ella (10) ble nummer to og satte ny pers i lengde, Eiril hadde denne gangen dessverre få deltakere i sin klasse og stilte som eneste deltaker i noen øvelser.

Hun klarte likevel å motivere seg til å strekke seg og gjorde flott innsats i kule, 60 meter og lengde. På 600 meter var det flere med og her fikk Eiril en bronse. Håkon (15) er veldig fornøyd med sin 100 meter på 12.62 og knuste sin tidligere bestenotering på 12.88, men også her var det for mye medvind. Tross alt ble det en velfortjent sølvmedalje til Håkon.

Dagen etter deltok vi på nok et stevne. Denne gangen gjaldt det Sandefjordslekene i Sandefjord. Denne dagen hadde vi også været med oss, uten medvind. Deltakerne på dette stevnet var Sondre Lønn Bymann (7), Preben Hermansen Fagerli (7), Ella Maute Torjesen (10), Eiril Hermansen Fagerli (12), Aksel Maute Torjesen (14), Håkon Aasen (15) og Sigve Johan Lie (15).

Rekruttene Sondre og Preben gjorde super innsats på 60 meter, 300 meter, lengde og liten ball. Ella (10) deltok kun i kule denne dagen på grunn av skade. Eiril (12) er desidert den mest allsidige utøveren i klubben og viste utholdenhet når hun stilte på både 60 meter, kule, lengde, diskos og høyde.

Håkon (15) gjorde et sterkt løp mot tøffe konkurrenter på 100m med 12.87 og ny pers med godkjent vind. Sigve Johan (15) gjorde super innsats og fikk gull i lengde med 5. 15 meter og sølv på 100 meter hekk. Nå ser vi fram til kretsmesterskapet for Vestfold og Telemark 22. og 23. september, i Porsgrunn, som avslutning på stevnesesongen 2018. Her håper vi å få med mange deltakere fra Botne

Botne SK Friidrett

Artikkeltags