Super håndballavslutning

Full fart: HOVEDBILDE: Det var full fart, spestige hopp og mye morsom håndball under Håndballens dag i Høyanghallen mandag 14. mai. Bildet er fra internkampen mellom jenter 06/07. Foto: HIF

Full fart: HOVEDBILDE: Det var full fart, spestige hopp og mye morsom håndball under Håndballens dag i Høyanghallen mandag 14. mai. Bildet er fra internkampen mellom jenter 06/07. Foto: HIF

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Et hundretalls håndballspillere deltok på Håndballens dag som HIF Håndball arrangerte i Høyanghallen mandag 14. mai.

DEL

Holmestrand: Håndballens dag er en tradisjon i håndballgruppa til Holmestrand Idrettsforening. Da samles store og små håndballspillere til en uformell samling i Høyanghallen for å spille sammen, vise seg frem for publikum og for å hedre spillere som har gjort en ekstra innsats gjennom sesongen. 14. mai møtte et hundretalls HIF-spillere opp i hallen, og etter en felles innmars og velkommen fra håndballleder Janne Hjelmtvedt, var tid for å dele ut priser til Årets spiller på de ulike alderstrinnene.

Årets spillere

På Gutter 16-laget var det ingen stor overraskelse at det var Johannes Gurrich som stakk av med Årets spiller-prisen. Den lovende Holmestrand-spilleren har gjort seg bemerket langt utover kommunegrensen gjennom spill både på regionslag og ikke minst med opptreden på landslaget. En fortjent pris til en spiller som forhåpentligvis kommer til å sette Holmestrand på håndballkartet også i årene fremover.

Årets spiller på Jenter 15-laget ble Kaja Grorud, som har utviklet seg til å bli en av lagets beste forsvarsspillere. I tillegg er hun nesten aldri borte fra treningene og er et godt eksempel på at «øvelse gjør mester».

På G13-laget ble Årets spiller-prisen delt ut til Elias Grande, som er en positiv gutt som jobber hardt for å forbedre teknikk og spilleforståelse. Han har utviklet seg mye på kort tid og bidrar positivt inn i gruppen.

Hanna Saaghus ble kåret til Årets spiller på J13-laget. Hun er alltid positiv på og utenfor banen og er en god rollemodell. I tillegg til de personlige egenskapene har hun også hatt en god utvikling på håndballbanen.

Internkamper

Etter prisutdelinger var det klart for internkamper mellom alderstrinnene, før håndballgruppa inviterte alle til felles kveldsmat i Høyanghallen. Dette har vært en god sesong for bredden i håndballen i Holmestrand, og senere i sommer er det duket for håndballskole med Kristian Kjelling i spissen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken