Linn (25) skal gi Jarlsberg et ekstra løft: – Jeg er opptatt av de gode historiene

Nytt ansikt i Jarlsberg: Linn Christoffersen (25) begynner i en prosjektstilling som journalist fra 5. august. Foto: Pål Nordby

Nytt ansikt i Jarlsberg: Linn Christoffersen (25) begynner i en prosjektstilling som journalist fra 5. august. Foto: Pål Nordby

Artikkelen er over 1 år gammel

Jarlsberg øker den redaksjonelle bemanningen inn mot sammenslåingen av Sande og Holmestrand kommuner. Linn Christoffersen (25) fra Drammen er lokalavisens nye tilskudd med penn og kamera.

DEL

HOLMESTRAND: Jeg gleder meg til å begynne i Jarlsberg 5. august, og er takknemlig for at jeg fikk tilliten, sier Linn Christoffersen.

Hun er ansatt i en prosjektstilling, foreløpig ut dette året. I august får hun en pangstart rett inn i valgkampen, og ser fram til å dekke både lokalpolitiik og andre saker. Christoffersen har erfaring fra NRK Buskerud, Drammens Tidende og Svelviksposten, og er kjent med den bredden en lokaljournalist må ha i sin arbeidshverdag.

To år i Drammen

– I Drammens Tidende var jeg i to år, og dekket hovedsakelig sport og nyheter i tillegg til perioder som frontsjef (ansvarlig for å redigere forsiden på nett, red.anm.). Men jeg liker alt som har en god historie, og de gode historiene finnes både i næringslivet, kulturen, sporten og ellers. Det er også spennende å utforder maktstrukturer i lokalsamfunnet, sier hun.

Linn har sin journalistutdanning fra Stavanger og Oslo, men er bosatt i Drammen.

Gleder seg

Linn Christoffersen sier hun gleder seg til å bli mer kjent med avisens kjerneområde og menneskene i Holmestrand, Hof og Sande.

– Det er mye spennende som skjer, utviklingen er god og jeg ser av avisen at boligbygging, næringsliv og hverdagshistorier preger nyhetsbildet. Jeg gleder meg til å dekke stort og smått, og vet hvor viktig funksjon lokalavisen har i alt av det som skjer i og rundt den nye storkommunen, sier hun.

Mer redaksjonell kraft

At Jarlsberg kan sette inn mer redaksjonell kraft i den fasen vi går inn i nå med valg, sammenslåing og en tid der byggeprosjekter og etableringer står i kø i både Holmestrand, Hof og Sande, er utrolig viktig, sier redaktør Pål Nordby.

Han tror Linn Christoffersen vil passe rett inn i den satsningen Jarlsberg er inne i med å bli enda bedre digitalt, samtidig som avisen får mulighet til å være tilstede på flere interessante saker i et større dekningsområde.

– Vi ønsker Linn velkommen inn i en meget hektisk, men interessant avishverdag, der vi aldri har mangel på saker å skrive om, sier Nordby.

Artikkeltags