Takk for innsatsen

Ingri kan smile: Medaljefangsten er enorm for hennes kulekastende medlemmer. Foto: Pål Nordby

Ingri kan smile: Medaljefangsten er enorm for hennes kulekastende medlemmer. Foto: Pål Nordby

Prestasjonene taler for seg, men medaljedrysset er også god omdømmebygging for Holmestrand.

DEL

MeningerNok en gang kunne lederen i Holmestrand petanqueklubb invitere sine spillere på marsipankake og kaffe, før tirsdagens turnering med «gris» og kuler. Det er ikke måte på hvor mange medaljer av alle valører denne klubben bringer med seg tilbake til Holmestrand fra ulike mesterskap i inn- og utland.

LES

20 medaljer til kan bokføres for klubben etter NM-konkurranser på Fagernes og i Stavanger, pluss bronsemedaljer fra nasjonskampen, som denne gangen gikk i Wales.

– Vi har noe spesielt å feire, nå igjen. Det er fantastisk, men så moro at vi kan spandere kake gang på gang, sa en strålende opplagt leder.

Ingri Lie og klubben kan glede seg over all oppmerksomheten. Det gjør selvsagt også noe med interessen, og selv om alderssnittet fortsatt er høyt blant aktive og andre medlemmer, så begynner det å komme stadig nye og yngre spillere til. Og terskelen er lav. Uansett kjønn og alder kan man spille, ha glede av sporten og hevde seg i konkurranser – med trening.

LES Leter etter egnet plassering for skateparken: – Det området er jo en uslipt diamant 

Spesielt gledelig er det å se at kvinneandelen øker.

Faktisk var det for første gang at klubben fikk NM-medalje i dobbel for kvinner. I mange år klarte ikke klubben å stille med eget damelag, men 20–25 prosent av de aktive er nå kvinner, og de kommer fra Holmestrand, men også fra andre steder i Vestfold.

Godt jobbet!

LES Johnny Skjørberg vant med ett poeng 

Artikkeltags