Søndag er den beste dagen

Julegateåpning: Masse folk, god stemning og julegrana som ble tent søndag 1. advent. Foto: Pål Nordby

Julegateåpning: Masse folk, god stemning og julegrana som ble tent søndag 1. advent. Foto: Pål Nordby

Folk gikk mann av huse søndag for å være med på julegrantenning, underholdning og nisser med godteposer. Den lange tradisjonen ved inngangen til desember lever i beste velgående.

DEL

MeningerIngen tvil!

– Yes, julegateåpningen ble «great again», akkurat som komiteen i Holmestrand hadde håpet.

Godt hjulpet av oppholdsvær og kun en liten kuldegrad, ble søndagen nettopp den starten på advent som barn og voksne vil ha. Med det store oppmøtet som var, og tilbakemeldingene fra folk, er det heller ingen tvil om at det var riktig å få flyttet arrangementet tilbake fra lørdag til søndag.

LES – Lenge leve Holmestrand

Dette er en familiedag, og oppmøtet, som måtte være minst et par tusen mennesker, bekreftet at søndag er dagen også for kommende år.

Ordfører Alf Johan Svele, som i hvertfall i kraft av å være ordfører, tok nedtellingen for lystenning for siste gang på minst fire år, mente han sjelden hadde sett så mye folk på torget.

Anledningen bød også på et velkommen til en større kommune ved at rundt 75 barn fra klasser ved Hof, Haga og Ekeberg barneskoler sang den nye kommunesangen fra trappa ved biblioteket.

LES Nordic Tenors lovet en vakker konsert og de leverte

Et flott innslag, som gir kommunesammenslåingen et puff i riktig retning.

Rundt 1.000 godteposer til barna var også et rikelig sukkerkick på slutten av en helg, som har stått i førjulens tegn, nær sagt alle steder. Noe som også synes når du blar deg gjennom denne avisen. Vi ønsker ikke god jul ennå, men det var mye nisser, bjeller og troll å se i helgen.

LES


Artikkeltags