Inspirasjon for alle andre

Byr på seg selv: Moses Srour har vært nede i en bølgedal, men er på full fart opp igjen. Arkivfoto

Byr på seg selv: Moses Srour har vært nede i en bølgedal, men er på full fart opp igjen. Arkivfoto

At piler peker opp ett sted er bra for hele sentrum.

DEL

MeningerHistorien om Moses Srour sin snuoperasjon fra nesten konkurs i 2017, til jubeltilstander i dag, er en utrolig inspirasjon for alle som driver en eller annen form for omsetning i Holmestrand sentrum. For det har virkelig vært utfordrende tider, uansett bransje men driver i.

Men, akkurat nå, er det sol og sommer og folk ønsker å sitte ute med god mat og kaldt drikke, men det har vært en kald forsommer på flere måter. Fra februar inntil nå nylig har mye av fokuset i sentrum vært på graving, stengte veier, hullete fortau og i det hele tatt dårlig fremkommelighet for de fleste.

LES Kristoffer Kjeldaas (45) gjør suksess innenfor både rammer og eiendom 

En situasjon for byen som ga sviktende kundebesøk i butikker og kafeer, og mindre hyggelige tall i månedsregnskapene. Det var rett og slett både plundrete og lite trivelig i sentrum en periode, og da velger folk naturlig nok andre løsninger og tilbud.

Den perioden hadde ikke noe med 2017-tallene til Moses å gjøre, men det hører med til det store bildet. At det går an å snu på flisa, har Moses Srour bevist fra sin bryggekant.

Selvfølgelig har han jobbet steinhardt for å få det til, men det hjelper ikke å jobbe hardt hvis forholdene ikke ligger til rette for at publikum skal komme. Selv med bygging av nye kvartaler har brygga blitt et ettertraktet sted å være.

LES Endelig lykkes Hans' storsatsing på kontorer – nå går han løs på nok en fløy 

Det er å håpe at bygging av ny vei gjennom byen går unna på raskest mulig måte, slik at også resten av sentrum kan få økt kundetilstrømming.

Artikkeltags