Drømmeforhold i løypene i helga: – Vinteren bare fortsetter og fortsetter

Som trikkeskinner: Det er drømmeforhold både i Hof og Holmestrand. Litt nysnø torsdag har bare pyntet «julekortet» ytterligere. Foto: Hof IL

Som trikkeskinner: Det er drømmeforhold både i Hof og Holmestrand. Litt nysnø torsdag har bare pyntet «julekortet» ytterligere. Foto: Hof IL

Artikkelen er over 1 år gammel

– Etter snøfallet kjøres alle løypene opp på nytt fredag, sier Eira Weseth i Hof. Drømmeforhold!

DEL

Holmestrand/Hof: – Det er drømmeforhold for alle som elsker å komme seg ut på ski eller ake i akebakken ved Hof kirke, sier hun. Det er forventet at alle skiløypene blir flittig brukt gjennom helga. Det er kjørt på følgende steder:

- Eidsfoss og Sundbyfoss lysløyper.

- Rundløyper 1, 2, 3 og 5 km med utgang fra Hof skole.

- Bygdeløypa over jordene fra Hof skole til Sundbyfoss, og retur om Fogstad, Hof golfbane til Hof skole.

- Løypemaskin fra Vestskauen i Sande kjører ned bommen ved Berg, Eidsfoss. Tilgang til alle skiløypene på Vestskauen.

- Akebakken ved Kirkebrekka.

Vinteren fortsetter

– Vi har preparert på nysnø hver eneste uke siden nyttår, også denne uken. Og prognosene til yr kommer med en god porsjon snø på mandag igjen. Men før det så melder de strålende sol på lørdag, sier Hans Petter Narverud.

– Som i forrige uke har vi konsentrert oss om løypene i marka, mens jordeløypene har ligget i ro på grunn av to snøfall gjennom uka. Fredag kjørte vi to skift på løypemaskinen slik at hele løypenettet på 100 kilometer ligger klart til helgen, sier han.

– Hyttene på Nordre Løkenseter og Brannåsen serverer nystekte vafler på søndag. Og gapahuken i skileikanlegget har bålpanner og ved, men vi oppfordrer publikum til ta med et par vedkubber selv også, sier Narverud.

Artikkeltags