Hvem sier Sp ja og nei til?

Ja: – Vi skal holde valgløftene, var dette svaret på under debatten i Eidsfoss. Foto: Pål Nordby

Ja: – Vi skal holde valgløftene, var dette svaret på under debatten i Eidsfoss. Foto: Pål Nordby

Artikkelen er over 1 år gammel

Det tetter seg til i valgkampen.

DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Under partidebatten i Eidsfoss tirsdag kveld kom ja-skiltet opp både for Elin Gran Weggesrud og Anne Nordby Skarstad på spørsmål fra Fagforbundets Grethe Hagen på om det var mulig å holde alle valgløftene.

Akkurat det tar vi med en liten klype salt, men det som er mer spennende er om Arbeiderpartiet og Senterpartiet etter valget kommer til å si ja til å sitte i samme kommunale rødgrønne «regjering».

LES

Den siste meningsmålingen viser tydeligere enn noen gang før i vår og sommer, at det blir Senterpartiet som kommer til å bestemme hvilken farge det blir på posisjon og opposisjon de neste fire årene i nye Holmestrand.

Den historisk første ordføreren i den nye storkommunen vil for alltid ha et kraftig grønnskjær over seg. Det er slik sett et stort ansvar Senterpartiet har på sine grønne skuldre.

Som ventet endte den siste av våre lokale meningsmålinger med solide tall for Senterpartiet. Partiet har vært jevnt gode på alle målingene. Overraskelsen ligger i at det svinger så vidt mye mellom Arbeiderpartiet og Høyre.

LES Ønsker høy deltagelse i kirkevalget 

Nå er det Elin og gjengen som kan gå med litt lettere skritt inn mot den siste avgjørende helgen, mens Høyre må brette opp ermene for bedre argumenter for å få enda flere velgere på sin side.

Ingenting er avgjort før valglokalene stenger.

LES

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken