Mer kontrast blir det ikke

Idyllisk: Fra basseng til sjø på toppen av fjellet. Foto: Exposure Studio

Idyllisk: Fra basseng til sjø på toppen av fjellet. Foto: Exposure Studio

Artikkelen er over 1 år gammel

Det er stor forskjell på objekltene, men så er da også prisforskjellen stor.

DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Jarlsberg skriver mye om populært boligstoff. Enten det er kjøp, salg, bygging, riving, oppussing eller alt annet som hører bolig og bygging til, så er det godt stoff. Det ser vi av lesertallene på nett. Men denne uken har vi opplevd nær sagt en så stor kontrast det er mulig i kjøp og salg-kategorien.

En av de helt sjeldne, og mer kontrast enn dette blir det ikke.

LES Kommunen synes utvidelsen er grei, men Fylkesmannen sier nei i strandsonen 

I avisen tirsdag kunne du lese om det som kan bli en salgsrekord for eneboliger i Holmestrand. Prisen det luksusiøse huset på kanten av fjellskrenten like ved heisen, og med utsikt over byen, fjorden og langt inn på land på andre siden, har fått den nette utropsprisen på 17,5 millioner kroner. Nesten like svimlende som utsikten rett over fjellkanten.

Ikke bare blir det rekord om denne prisantydningen står seg, det blir også rekord med flere millioner kroner, når det gjelder enebolg.

Det totale motstykket er hytta i Fjordveien, som avisen skriver om i dag, som har utsikt over den samme fjorden, men fra helt nede ved sjøkanten.

Hytta på 30 kvadratmeter vil eieren gi bort, mot at den som vil ha hytta selv kommer og henter den. På Finn.no er det alt fra gamle ryggsekker, nedslitte møbler til kaffetraktere sparkstøttinger.

LES 50 eiendommer overdratt i juli – se hva de gikk for her 

Men å gi bort ei hytta på rot, hører til de mer uvanlige tingene.

Begge objektene blir på en måte nye rekorder: I spennet mellom gratis og 17,5 millioner kroner!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken